Italienskmat.no
Italienskmat er rangert som 33.314 i Norge. 'Velkommen til Da Stefano — Italiensk mat.'
33.314Rang i Norge
--Verdens-rangering
Sider lest per måned | < 300 | |
Besøk per måned | < 300 | |
Verdi per besøkende | kr 1,78 | |
Estimert verdi | kr 4.042,25 | |
Eksterne lenker | 4 | |
Antall sider | -- |
Sist oppdatert: 18.04.2024 . Estimert data, vennligst les ansvarsfraskrivelsen.
Innhold
LenkerServer
www.Italienskmat.no
Emner: Gå Til Navigasjonen, Kurs, Oppskrifter, og Adresse.
- Populære Sider
- italienskmat.no OPPSKRIFTER — Italiensk mat
- italienskmat.no La cucina Rustica - Catering
- italienskmat.no Kokk hjem til deg — Italiensk mat
- italienskmat.no KURS — Italiensk mat
- italienskmat.no Tortellini al burro — Italiensk mat
Server Sted | |
Plan A Bayern Gunzenhausen Tyskland 49.1, 10.75 |
Dets IP-nummer er 78.47.10.94. ns2.fastname.no, og ns.fastname.no er nettstedets DNS-navneservere. Plan A (Bayern, Gunzenhausen) er hvor serveren Zope/ finnes.
IP: 78.47.10.94
Web Server: Zope/
Encoding: utf-8
PING xweb14f.plana.dk (78.47.10.94) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from xweb14f.plana.dk (78.47.10.94): icmp_req=1 ttl=52 | 115 ms |
64 bytes from xweb14f.plana.dk (78.47.10.94): icmp_req=2 ttl=53 | 115 ms |
64 bytes from xweb14f.plana.dk (78.47.10.94): icmp_req=3 ttl=53 | 115 ms |
--- xweb14f.plana.dk ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2002ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 115.126/115.495/115.731/0.264 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 115.126/115.495/115.731/0.264 ms |
Når serveren pinges, får man 115 ms som respons.
Server klargjøring | |
Date: | -- |
---|---|
Server: | Zope/(Zope 2.10.8-final, python 2.4.6, linux2) ZServer/1.1 Plone/3.1.5.1 |
X-Pagecache: | MISS |
Content-Length: | 13745 |
Content-Language: | en |
Expires: | -- |
Vary: | Accept-Encoding |
ETag: | ||subskinsIII||0|1965||||375208 |
X-Caching-Rule-Id: | plone-content-types |
Cache-Control: | max-age=0, private, must-revalidate |
Content-Type: | text/html;charset=utf-8 |
X-Header-Set-Id: | cache-in-memory |
Via: | 1.1 |