Trinesmatblogg.no www.trinesmatblogg.no

Trinesmatblogg er rangert som 3.806 i Norge. 'TRINEs MATblogg.'

3.806Rang i Norge

734.442Verdens-rangering

Sider lest per måned173.880
Besøk per måned 105.067
Verdi per besøkendekr 1,56
Estimert verdikr 523.187,84 *
Eksterne lenker578
Antall sider--
Nøkkelord
Utilgjengelig
Land Rangering
3.806Norge

*Estimert data, vennligst les ansvarsfraskrivelsen.
Sist oppdatert: 28/04/2014

Liknande domäner
  • trinestrikk.no Trine, sy, strikk
    trinestrikk.no
  •  Innlegg (Atom), ▼ , ▼ , oktober
    trinestudentblogg.blogspot.com
  • liten tringa.no skjermbilde
    tringa.no
  • Domenet er parkert hos http://www.subsys.no
    trinidad.no
  • trinisWorld - My life as an fashionDesigner
    trinisworld.blogg.no

Besøkende

LandLand RangeringBrukere%Sidevisninger%
Andre land4,10%1,10%
Norge 3.80695,90%98,90%

De fleste besøkende er fra Norge.

Trafikk Logliste 90 Dager Gjennomsnittlig
Verdens-rangering617.17854.422
Besøkende Daglig471 -14,26%
Daglig Rangering for besøkende.612.32742.976
Daglige Sidevisninger900 -22,87%
Daglig Sidevisninger Rangering751.87291.733
Sidevisninger per bruker2,70 -9,97%
Innhold

www.Trinesmatblogg.no

Emner: Stikkord, Populære, Siste, Amerikansk Ostekake, Marokkanske Kjøttboller I Tomatsaus, og Villa Perlesukker.

Nettstedet har omtrent 515 besøkende per dag, disse ser gjennomsnittlig på 2,70 sider hver.

LenkerServer
Server Sted
Syse Data As
Tonsberg
Norge
59.29, 10.42

Dets 2 navneservere er ns01.one.com, og ns02.one.com. Programmeringsspråkmiljøet er PHP/5.3.10-1ubuntu3.4. Det hostes av Syse Data As Tonsberg, og bruker nginx nettserver.

IP: 77.40.237.177

Drevet av: PHP/5.3.10-1ubuntu3.4

Web Server: nginx

Encoding: utf-8

Dets serverhastighet er målt til 2568 milliseconds.

Server klargjøring
Server:nginx
Date:--
Content-Type:text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding:chunked
Connection:keep-alive
Vary:Accept-Encoding
Last-Modified:--
Cache-Control:max-age=60, must-revalidate
X-Powered-By:PHP/5.3.10-1ubuntu3.4
Vary:Cookie
X-Pingback:/xmlrpc.php
Set-Cookie:--
Link: