95.826Rang i Norge
--Verdens-rangering
Sider lest per måned | < 300 | |
Besøk per måned | < 300 | |
Verdi per besøkende | -- | |
Estimert verdi | kr 3.841,58 | |
Eksterne lenker | 8 | |
Antall sider | -- |
Sist oppdatert: 18.04.2018 . Estimert data, vennligst les ansvarsfraskrivelsen.
Innhold
www.Minmeny.net
Emner: Hovedside, Handlesteder, Spisesteder, Om Meg, Java, og Gutta På Haugen.
- Populære Sider
- minmeny.net Min Meny: Veimat: Marché
- minmeny.net Min Meny: Franskmenn kan mat!
- minmeny.net Min Meny: Oppdrag: Kveite
- minmeny.net Min Meny: Paulsens Hotell og Café
- Lenker ut
- raw-food.no Kurs om Raw Food og Supermat
- bondensmarked.no Kortreist mat fra småskalaprodusenter | Bondens marked
- norskmatkultur.no Stiftelsen Norsk Matkultur - OM OSS
- fenaknoken.no Fenaknoken - Velkommen til en smak av Norge og norsk matkultur
Server Sted | |
Google Inc. California USA 37.300275, -93.339844 |
Det hostes av Google Inc. California, og bruker GSE nettserver. Dets lokale IP-adresse er 173.194.77.121. Dets 2 navneservere er ns64.domaincontrol.com, og ns63.domaincontrol.com.
IP: 173.194.77.121
Web Server: GSE
Encoding: utf-8
PING ghs.l.google.com (74.125.142.121) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from ie-in-f121.1e100.net (74.125.142.121): icmp_seq=1 ttl=48 | 21.5 ms |
64 bytes from ie-in-f121.1e100.net (74.125.142.121): icmp_seq=2 ttl=48 | 21.4 ms |
64 bytes from ie-in-f121.1e100.net (74.125.142.121): icmp_seq=3 ttl=48 | 21.4 ms |
--- ghs.l.google.com ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2000ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 21.483/21.506/21.538/0.170 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 21.483/21.506/21.538/0.170 ms |
En ping hastighetstest angir tiden 21.5 ms.
Server klargjøring | |
Content-Type: | text/html; charset=UTF-8 |
---|---|
Expires: | -- |
Date: | -- |
Cache-Control: | private, max-age=0 |
Last-Modified: | -- |
ETag: | "09f860c4-1e76-45d3-9cfd-15cf127db973" |
X-Content-Type-Options: | nosniff |
X-XSS-Protection: | 1; mode=block |
Server: | GSE |
Transfer-Encoding: | chunked |