Rally i Elverum

rallyRally i Elverum ble sist arrangert av NMK Elverum og er blitt en del av NM i rally. Rally Elverum har nemlig aldri hatt NM status tidligere år men en god del av etappene har gått som sprintrallyet Romjulsrally tidligere. Det ble i 2012 arrangert på Terningen Arena i Elverum.I NM- klassen for tohjulsdrevne biler så satset alle stort på Elverum, det var Petter Kristiansen fra NMK Sør Gubrandsdal som var den aller første til å forsvinne ut av veien i sin Skoda Fabia R2. Like etter så lå Steve Røkland som var nestemann til å forsvinne ut av veien, fra NMK Gardemoen med hans Ford Fiesta R2. Vinneren av den runden endte med å bli Frank Tore Larsen fra NMK Modum & Sigdal i hans Fiesta R2. Løpet hadde start og mål ved Terningen Arena i Elverum, med nysnø på veiene og rundt fem minusgrader, noe som gir førerne en ekstra utfordring.Det var Mads Østberg som vant Rally Elverum sin andre runde i sin Ford Fiesta RRC. Etter hele ni fartsetapper og 127 km med kjøring så lå Østberg hele to og et halvt minutt foran Marius Aasen som endte på andreplass. Vinneren var fornøyd med løpet, selv om han sa at det var en del løs snø i veiene første runden og deretter ble det dype sport andre gang de kjørte.