MELAMAT, EN SIDE OM MAT OG MATTRADISJONER.

Dine spesielle oppskrifter kan du sende til sigurd@melamat.com

Etterhvert som det kommer det inn gode oppskrifter på tradisjonsmat, så vil jeg teste dem, for så å legge dem ut på denne nettsiden.
HVORFOR SITTE MED OPPSKRIFTENE I EN GAMMEL KLADDEBOK, NÅR DU KAN DELE DEM MED ANDRE MATENTUSIASTER?

Nyeste kommentarer

14.02 | 11:37

40ml røyksyre, sikker? Det var mye!

12.10 | 09:58

Hei
Ser på oppskriftene dine og fikk lyst å bake egglefser til jul. I oppskriften står 1ss bakepulver to ganger....er det noe annet som skal i?

23.08 | 08:01

Hvor får man kjøpt seilaksfarge?

04.09 | 11:32

Hvor lenge skal den ligge i røykbadet?

14.02 | 11:37

40ml røyksyre, sikker? Det var mye!

12.10 | 09:58

Hei
Ser på oppskriftene dine og fikk lyst å bake egglefser til jul. I oppskriften står 1ss bakepulver to ganger....er det noe annet som skal i?

23.08 | 08:01

Hvor får man kjøpt seilaksfarge?

04.09 | 11:32

Hvor lenge skal den ligge i røykbadet?