Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Venner på besøk?
Når man skal servere noe lettvint, sosialt og smakfullt, er pull-apartbrødet midt i blinken. Sett brødet på bordet, bryt det blant venner og la skravla gå!
Klikk for tips til gode delebrød
Frokost
Matpakke
Middag
Vår
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Bakt tilbehør til grillen
Lomper
Lomper er typisk norsk. Det er ikke så vanskelig å lage som det høres ut som. Prøv deg i våre forfedres fotspor og lag lomper selv!
rask
Middels
Saftige brioche pølsebrød
Pølsebrød bakt som brioche løfter pølsemåltidet til nye høyder. Samme deig kan brukes til burgerbrød - eller som briocher som spises med favorittpålegget.
Middels
Middels
Focaccia på grill
Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.
rask
Middels
Mest populært akkurat nå
Gode råd til kakebordet
Tradisjonelle, norske kakebord hører med når det er fest. Her finner du oppskrifter, tips og råd om beregning av hvor mange kaker du trenger.
Bak til barnas dag
Her er oppskriftene til en god, hjemmebakt 17. mai, enten dere går for 17. maifrokost, pølsefest eller kakebord for de minste.