Spisestedet i havna: Pernille
Pernille har enkel, god mat med fisk, kjøtt og vegansk på menyen. Hyggelig, uformelt og god stemning.
Åpningstider fra mai 2024
Torsdag: 18:00 - 01:00
Kjøkkenet er åpent til 21:00
Fredag: 16:00 - 01:00
Kjøkkenet er åpent til 21:00
Lørdag: 14:00 - 01:00
Kjøkkenet er åpent til 21:00
Søndag: 13:00 - 19:00
Kjøkkenet er åpent til 18:00
VÅRE MENYER
Gode råvarer og mat laget med kjærlighet for smakene.
MIDDAGSMENY
Vitello tonnato kr 235
Tynnskåret kalvekjøtt, tunfiskmajo, kapers, parmesan og ruccola
Allergener: melk, egg, sennep, gluten av hvete
Fiskesuppe kr 185/255
Som forrett eller hovedrett. Serveres med brød og smør
Allergener: fisk, skaldyr, bløtdyr, gluten av hvete, melk, sulfitt, selleri
Kremet blåskjell kr 175/235
Med persille og sitron, serveres med brød
Allergener: bløtdyr, melk, gluten av hvete
Spicy skalldyrspasta kr 345
Med reker, blåskjell og sjøkreps
Allergener: skaldyr, bløtdyr, egg, melk, sulfit,gluten av hvete
Kamskjell og sjøkreps kr 375
Med hvit asparges, hollandaise, ramsløkolje og potet espuma
Allergener: bløtdyr, skaldyr, melk, sennep
Burger av høylandsfe kr 295
Fra «Bratshaug Gård» på Holsnøy, med tomat, ost, guacemole, jalapenos og potetbåter.
Eller vegetar.
Allergener: gluten av hvete, melk, egg
Hvit asparges kr 275
Med hollandaise, potet espuma og ramsløkolje
Allergener: sennep,melk
Dagens rett kr 315
DESSERT
Salt karamell- og peanøtt «crunch cake»
kr 185
Serveres med bringebæriskrem
Allergener: egg, melk, peanøtter
«All about rhubarb» kr 165
Rabarbra, mandel-crumble og amaretto-iskrem
Allergener: melk, nøtter
Dagens kakestykke kr 125
BARNEMENY
Hjemmelaget fiskekake kr 165
Serveres i burgerbrød med pommes frites
Allergener: fisk, egg, melk, gluten av hvete
Chicken fingers kr 165
Serveres med sweet chili mayo og pommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete
Pommes frites kr 55
SNACKSMENY
Arrancini med soltørket tomat-mayo kr 95
Allergener: melk, egg, gluten av hvete
Spekemat og øst med tilbehør kr 295
Min 2 personer
Allergener: melk
Marinerte oliven kr 65
Reserver bord
Bord inntil 8 personer kan reserveres ved å ta kontakt med Pernille i åpningstiden på tlf: 55 99 00 61, eller:
https://booking.gastroplanner.no/Fedje/t
For større grupper, vennligst ta kontakt på e-post:
booking@fedjeisland.no
Reserver bord