Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Skal du ha selskap?

Tradisjonelle, norske kakebord hører med når det er fest. Vi har samlet oppskrifter, tips og råd om beregning av hvor mange kaker du trenger.
Klikk her for gode råd til kakebordet
Frokost
Matpakke
Middag
Vår
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Vis alle oppskrifter

3 x bakst på grillen

Brødpinner med spekeskinke

Brødpinner med spekeskinke er supergode snurrer som er raske å tilberede på grillen. Server med en god dipp som smårett i sommer.
Middels
Middels

Vegetarpizza på grillen

Med en pizzastein på grillen får du grillet vegetarpizza med deilig sprø bunn. Her er oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong.
lang
Middels
Fint

Pull-apartbrød på grillen

Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Middels
enkelt
maiblomster
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Sosiale måltider med pull-apartbrød

Pull-apartbrød er den perfekte maten for lange, sosiale måltider der man skravler og spiser om hverandre.

Slik lykkes du med surdeigen

Surdeigsbrød kan være litt utfordrende å få til, men smaker ofte ekstra godt. Først og fremst trenger man en god surdeig, så trenger man tid. Tid til at deigen får hevet tilstrekkelig og til at smaken får utviklet seg.

3

gode grunner til å bytte ut ris med bygg
klikk her