Flotte forhold på Leangen i dag! mange fine perser og uteperser på utøverne fra BØSK!

Julian Rødsjø, Rek 1: 100m 16:76 ny pers

Aron Amadeus Moen, Rek 2: 100m 18:23 utepers 300m 51:26 utepers

Falk Finnstø Gjølga, G10 år: 300m 35:01 ny pers 500m 57:03 utepers

Saga Finnstø Gjølga, J12 år: 500m 58:97 utepers 1500m 2:59:54 ny pers

Halvor Lysø Olsen, G12 år: 500m 51:64 utepers 1500m 2:52:13 utepers

Jarle Johannes Håbrekke, V80 år: 500m 56:30 1500m 2:58:05

Velkommen til Fosenløpet/Kretsstevne 3, lørdag 12/11/2022, stevnestart kl. 12:00

Følgende løpere fra BØSK stiller til start i Norgescup 2 i Vikingskipet, Hamar, 5 - 6/11-2022:

Kvinner:

Martine Solem, Pauline Lysø Olsen og Sofie Ulset

Menn:

Simon Aannø, Birk Finnstø Refsaas og Aron Aannø

Stevnestart klokka 10:00 både lørdag og søndag.

Vi ønsker Alle sammen lykke til!

Følgende løpere fra BØSK stiller til start i NM-Enkeltdistanser i Vikingskipet, Hamar i helga:

Kvinner:

Menn:

Norgescup1

Da er det straks klart for NC1 i Fosenhallen 21-22.oktober 2022

NM Sprint Junior

Flott innsats av våre 4 løpere under NM 26-27.2. Sølvmedalje sammenlagt til Simon Aannø og Bronsemedalje til Martine Solem :-)

Mer info finner du her

NM Senior 2020

Simon og Sofie deltok i årets NM på Hamar 30.okt-1.nov. Simon fikk 12, 16 og 25.plass. Sofie fikk 11,14 og 14.plass. Birk var også kvalifisert, men ble dessverre syk og kunne ikke delta. Resultatene finner du her.

Norgescup 1 og Hamar Open

4 BØSK-løpere deltok i løp 24-25.okt. Simon, Aron og Sofie gikk Norgescup 1 i Stavanger, mens Birk gikk Hamar Open i Vikingskipet. Flotte resultater på alle!
Se her for resultater

Undergrunnsskeiserørslemeisterskapen 2020

11 veteranløpere fra BØSK deltok i sesongens første stevne allerede 6 dager etter at isen åpnet. Full 4-kamp ble gjennomført fredag og lørdag. Se resultatene her

Sommeris på hamar

Flere av BØSK-løperne tar en tur innom Vikingskipet i løpet av sommerisen 24.juli til 9.august. Se mer informasjon her. Lørdag 8.august gjennomføres Sommerløpet med flere av BØSK-løperne på startstreken.

uttatt til Jr.landslaget

Norges Skøyteforbund har tatt ut Simon Aannø og Birk Finnstø Refsaas til Juniorlandslaget sesongen 2020/2021.

Dette er selvfølgelig stort både for guttene selv, men også for klubben vår.

Vi gratulerer og gleder oss til fortsettelsen!

Landskamp i finland

Alan gjorde en god innsats under Landskampen i Seinajöki. På siste dag ble det en 2.plass på 500 😊😊

LM 2020

14-16.feb ble Landsmesterskapet gjennomført i Fosenhallen. En fantastisk idrettshelg hvor BØSK markerte seg ved å ta hele 35 medaljer. 14 gull, 11 sølv og 10 bronsje. 5 mesterskapsrekorder og 12 personlige rekorder.

Mer informasjon om LM finner du her

NM Junior Allround

Junior NM allround er avsluttet og vi kan gratulere Birk Finnstø Refsaas med ny personlig rekord på 5000m med tiden 7.04,68 og en 4.plass sammenlagt 😊