Seniorlaget har allerede spilt tre kamper i årets 4. divisjon, og står med to seire og ett tap. Laget åpnet med tap mot NTNUI, men etter det har det blitt seire mot Frøya og Skaun/Klæbu.

Les mer…

ÅRSMØTE I MELDAL HK

20.04.2022

Tirsdag 26. april kl 20:00 er det Årsmøte i Meldal Håndballklubb. Dette foregår i Meldalshallen.

Les mer…

Ny seier for seniorlaget

20.03.2022

Søndag kveld ble det nok en seier for seniorlaget, da de vant 25-17 over Orkdal i Orklahallen. Anne Ree ble toppscorer med sine 9 mål. Kun to kamper gjenstår av årets sesong.

Les mer…

Lokaloppgjør med mye folk, og seier!

17.03.2022

Meldal vant 31-27 over Skaun i et tett og jevnt oppgjør i 4. divisjon. Seier var gledelig, men ikke minst var det gledelig med publikums oppmøtet. Sportslig presterte Meldals-jentene noe ujevnt, men en god siste omgang sikret to nye poeng.

Les mer…

Sesongbeste til tross for tap

13.03.2022

Det ble tap 20-26 da NTNUI møtte seniorlaget vårt i Meldalshallen søndag. Våre jenter spilte sin beste kamp for sesongen, og studentene har aldri slitt så mye for poengene som de gjorde i denne kampen.

Les mer…

Nå er det full aktivitet i Meldalshallen

13.02.2022

Alle restriksjoner er fjernet og dermed går håndballen for fullt igjen. Meldal HK er i full gang, og de første kampene er allerede unnagjort.

Les mer…

God prestasjon, men klart tap mot studentene

24.11.2021

Meldal gjorde en god kamp borte mot NTNUI2, men kunne ikke hindre at student-laget vant med solide 31-18. NTNUI2 er det klart beste laget i 4. divisjon, og holder godt nivå. -Vi hang godt med, men de siste ti minuttene ble tunge.

Les mer…

Ny borteseier for seniorlaget

14.11.2021

Etter en litt trøblete første omgang, gjorde jentene kort prosess etter pause og vant til slutt 29-24 over Frøya. Og det ned et svært ungt lag, med bare tre spillere som ikke holder J20 alder.

Les mer…

Gode, og litt eldre årganger

12.11.2021

Gjengen på bildet har det til felles at de er født på 80-tallet og at de har gitt meldalinger utallige håndballopplevelser i Meldalshallen. Nå er de i gang igjen!

Les mer…

Seier i andre forsøk

08.10.2021

Med sifrene 31-24 vant Meldal over Skaun onsdag kveld. Dermed ble det seier allerede i andre forsøk i årets sesong for seniorlaget. Blir spennende å se om utviklingen fortsetter.