I den familiedrevne restauranten krydres gode råvarer med livsglede og trivelige mennesker. Gjestfriheten er stor, og alt er lagt til rette for du kan senke skuldrene og nyte en kveld med god mat og godt selskap i en ekte italiensk restaurant.
Ønsker du å kjøpe gavekort til noen du er glad i ? Klikk her for mer informasjon
Grillet brød med 36 måneders parmaskinke, mozzarella di burrata, crispisalat, tomater, hvitløk og olivenolje.
ih: G, L
Grillet brød med mortadella, mozzarella di burrata, crispisalat og soltørket tomat.
ih: G, L
Grillet brød med reker, estragonmajones, crispisalat, reddik, sitron og hvitløk.
ih: G, E, C, L, S
Grillet brød med bbq-marinert og langtidsstekt kylling, tomater, ruccola, chilimajones og syltet løk.
ih: G, E, C, SU, S, L
Grillet brød med posjert egg, avocado, reddik, crispisalat og chilimajones. Med parma 36mnd...55,-
ih: G, L, E, SU
Tynne skiver oksefilet, trøffelmajones, ruccola og Parmigiano Reggiano
ih: L, E, SU
Mozzarella di burrata, bifftomat, sort oliven, basilikummajones og balsamicoglaze.
ih: L, E
Et utvalg av 36 måneders parmaskinke, mortadella og finocchiona
36 måneders speket parmaskinke med fersk melon
Frityrstekt blekksprut servert med chilimajones og sidesalat
ih: G, F, E, SU
36 måneders parmaskinke, mortadella, finocchiona, pecorino og piave servert med hjemmelaget eplesyltetøy og marinerte oliven.
ih: L
Blandet salat med chèvre, kikerter, rødbeter, agurk, valnøtter, blandet med honning- og yoghurtdressing.
ih: L, N, SU
Hjertesalat med bbq-marinert og langstidsstekt kylling, cæsardressing, bacon, hjemmelagde krutonger, cherrytomat, syltet løk og Grana Padona.
ih: G, L, E, M, F
Pannestekt norske blåskjell med stekt sort pepper, cherrytomat, tomatsaus og hvitløk.
ih: MO, C, SU
Ukens pasta
Maccheroni med røkt pancetta, tomatsaus og chiliflak, toppet med Pecorino ost.
ih: G, E, M, SU, SO, C
Linguine med reker, blåskjell, dagens fisk, cherrytomat, tomatsaus, chili og hvitløk.
ih: G, E, F, S, MO, C, SU, SO, M
Tagliatelle med chili og kremet bolognesesaus laget med biff og svinekjøtt, toppet med ferskrevet Grana Padano.
ih: G, L, E, C, SU, M, SO
Kyllingfylt panzerotti med steinsopp, hvitløk og timian, med kremet kyllingkraft, salvie og 18 måneders parmaskinke.
ih: G, E, L, M, SU, SO, C
Klassisk hjemmelaget lasagne med fersk pasta, bechamel, bolognesesaus laget med okse- og svinekjøtt, servert med sprø sidesalat.
ih: G, E, L, C, M, SO
Ukens pizza
Tomatsaus, mozzarella og basilikum
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, 18 måneders parmaskinke, mozzarella di burrata, pinjekjerner og basilikum
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, basilikum, 18 måneders parmaskinke, Paramigiano Reggiano og ruccola
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola, Piave vecchio og Parmigiano Reggiano.
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella og kokt skinke
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke innbakt i et sprøtt pizzaskall, toppet med 18 måneders parmaskinke, Parmigiano Reggiano og ruccola.
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, sorte oliven og sopp
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola, parmaskinke, sjampinjong og hvitløksolje
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, ventricina (spice salami) og rødløk
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, biff, rødløk og béarnaisesaus
ih: G, L, E, SU, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, n’duja (supersterk pølse), ventricina og salsiccia
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, mozzarella, squash, løk og Philadelphia
ih: G, L, M, SO
Tomatsaus, chèvre, ventricina, ruccola, pinjekjerner og balsamico glace
ih: G, L, M, SU, SO
Tomatsaus, vegansk mozzarella, soltørket tomat, squash, sorte oliven, rødløk, oregano og hvitløksolje.
ih: G, M, SO. Kan inneholde spor av laktose
Mozzarella, trøffelsalami, sopp, ruccola og trøffeldressing
ih: G, L, M, SO
Mozzarella, langtidsstekt kylling, sorte olien, pesto og ruccola.
ih: G, L, N, C, M, SO
Mozzarella, røkt laks, avokadokrem og Philadelphia.
ih: G, L, F, M, SO
Stekt breiflabb, potetpurè, dampet brokkoli, bakt paprika, gulrot, kapers og smørsaus
ih: L, F, C, SU
Fritert aubergine, parmesan, puttanescasaus og basilikum
ih: G, L, E
Langtidsstekt kyllingbryst med dampet brokkolini, bakt paprika, gulrot, bakt potet og kremet soppsaus
ih: L
Indrefilet av okse, dampet brokkolini, ovnsbakte paprika, gulrot, gratinert potetpuré, peppersaus og bérnaisesaus
ih: L, E, C, SU
Norsk lam, dampet brokkolini, ovnsbakt paprika, gulrot, ovnsbakt potet og rødvinssaus
ih:SU
250g gressfôret amerikansk Angus ytrefilet av storfe, dampet brokkolini, ovnsbakt paprika, béarnaisesaus, peppersaus og pommes frites
ih: E, L, SU
Italiensk pudding med vanilje, toppet med kirsebærsaus og hvitsjokoladecrumbleog hvit sjokoladecrumble
ih: G, L, SU
Gratinerte sabayonnesaus med friske bringebær, mandel og krokanis
ih: L, E, AL, SU
Sjokoladekonfektkake og bringebærsorbet
ih: L, E, HN
Italiensk mascarponemousse med Savoiardikjeks og kaffe
ih: L, E, G
Tre kuler is, vanilje, salt karamell, sjokoladebrownie og pisket krem
ih: L, E, G, SO, HN, P, AL
Kule med vaniljeis og en espresso
ih: L, E
På Frati handler det om å skape en hjemmekoselig atmosfære. Vår "Sharing" meny er laget for å gi dere en smaksrik reise gjennom vår meny. Gjestene kan dele og utforske ulike forretter, inkludert Caprese di Burrata og Antipasto misto, etterfulgt av en rekke deilige pizza- og pastaretter servert med frisk sidesalat. Vi fortsetter å servere hovedretter til alle er fornøyde, og avslutter med en delikat dessert for å runde av måltidet.
Fersk mozzarella di burrata, tomat, oliven, basilikum, olivenolje, ristet sort pepper og et utvalg italiensk spekemat og ost, med oliven og syltetøy.
Kokken velger ut forskjellige varianter av pizza og pasta med sidesalat.
Italiensk fløtepudding med mangosyltetøy og vit sjokoladecrumble
3-retters Sharing meny: 490,-
2-retters (forrett og hovedrett): 425,-
2-retters (hovedrett og dessert): 345,-
Kun hovedrett: 245,-
For selskaper som foretrekker en mer tradisjonell meny, tilbyr vi en herlig sammensetning av retter som Caprese di Burrata, Cosciotto di Agnello med tilbehør og Torta al Cioccolato.
Fersk mozzarella di burrata, tomat, oliven, basilikum, olivenolje, ristet sort pepper og et utvalg italiensk spekemat og ost, med oliven og syltetøy.
Langtidsstekt lammelår, grillede grønnsaker med chimichurri, ovnsbakte poteter, rødvinssaus og brunet smør.
Sjokoladekonfektkake med nøttebunn, bringebærsorbet og bringebærsaus.
3-retters Tradisjonell meny: 615,-
2-retters (forrett og hovedrett): 505,-
2-retters (hovedrett og dessert): 435,-
Kun hovedrett: 319,-
Vi tar hensyn til allergier og dietter som vegetarianer, veganer eller andre spesifikke preferanser. Gi oss beskjed på forhånd, så tilpasser vi menyen etter deres behov.
For selskaper tilbyr vi fleksible betalingsmetoder. Dere kan enten oppgi fakturainformasjon på forhånd for enkel betaling eller velge å betale regningen ved bordet. Vi tilbyr også muligheten for felles betaling eller individuell oppgjør, alt etter deres preferanser. Gi gjerne beskjed når du bestiller bord hvordan dere ønsker å gjøre opp.
Gjestene kan velge mellom sittetid på 2 eller 3 timer og nyte måltidet i sjarmerende omgivelser. Skal dere rekke et arrangement etter besøket hos oss må dere gjerne gi oss beskjed slik at vi er sikre på at selskapet får en fin avslutning.
For bedrifter som ønsker det, tilbyr vi projektor og lerret for presentasjoner eller møter under arrangementet. Dette tilbys kun i hvelvene på ØX.
Til bursdagsbarnet syntes vi det er stas å gi litt ekstra oppmerksomhet. La oss hjelpe til med å skape en minneverdig feiring.
Ønsker dere en mer privat opplevelse? Utforsk vår 500 år gamle hvelvskjeller som huser våre autentiske chambre separée.
Vår velvskjeller har to distinkte rom som tilbyr ulike kapasiteter og atmosfærer.
Chambre Separée for 8-12 personer
Det minste rommet har rundbord og er ideelt for grupper mellom 8-12 personer
Chambre Separée for 20-35 personer
Vårt største rom har kapasitet for større grupper på 20-35 personer. Her finnes to til fire langbord. Dette rommet har også mulighet for projektor og lerret, perfekt for presentasjoner eller møter.
Vennligst merk at det store rommet har et minimumsantall på 20 personer for å kunne reserveres på kveldstid.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en fantastisk selskapsopplevelse hos Frati!
Kjøkkenets åpningstider
Man-tor: 11-22
Fre-lør: 11-23
Søn: 14-21
Avvikende åpningstider
Stengt påsken f.o.m 28.3 - t.o.m 01.4
Vil du vite hva som skjer på spisestedene våre, om nyheter på menyen, tilbud, arrangementer eller andre matgleder?
Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så sender vi deg siste nytt.