Siste oppdateringer fra vår Facebook-side:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 uker siden
Fredrikstad IBK

Regionscup-finalene ble arrangert i Sarpsborghallen den 27.04.24. Den første finalen sto mellom Fredrikstad GJ13 og Sarpsborg G13.
I første periode scoret Sarpsborg to mål, før Fredrikstad klarte å få inn et mål på frislag mot slutten av perioden. Dermed ledet Sarpsborg 2-1 etter første periode.
I andre periode dominerte Sarpsborg, men Fredrikstad forsvarte seg godt. Sarpsborg scoret to ganger til, og ledet dermed 4-1 etter andre periode.
I tredje periode pådro Fredrikstad seg to utvisningsperioder. Sarpsborg utnyttet dette godt og scoret i begge disse periodene. Fredrikstad klarte å få inn et siste mål, slik at sluttresultatet ble 6-2 til Sarpsborg.
Gratulerer med førsteplassen i Regionscupen til Sarpsborg. Sarpsborg blå vant også serien relativt suverent, og all ære til dem for det. Fredrikstad kom på andreplass både i Regionscupen og i serien, noe som er imponerende. En stor takk til den flotte gjengen med spillere, trenere og støtteapparat for en fantastisk sesong for Fredrikstad GJ13!
Nå ser vi frem til Salming Cup kommende helg.