Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Det lille ekstra til grillmaten

Løft grillmat og -bakst til nye høyder med hjemmelaget dipp, marinade eller dressing.
Klikk her for 6 enkle og smakfulle oppskrifter.
Frokost
Matpakke
Turmat
Påske
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Vis alle oppskrifter

3 x turmat

Grov toast

Grov toast lager du enkelt med grovbrød, ost, skinke og sennep. Varm sandwichen i stekepanna hjemme, eller pakk i folie og stek på grill eller bål på tur.
rask
enkelt

Grove pølsehorn

Grove pølsehorn smaker kjempegodt og er enkle å lage. De passer perfekt som turmat, i barnebursdag eller som fingermat til fest. Server gjerne med ketchup.
rask
Middels
Grovt

Grove pannekaker

Grove pannekaker er gode som turmat. Hell hvetemel, sammalt hvete, havregryn, egg og melk på flaske, og stek på primus eller bålpanne. Server med syltetøy.
Middels
enkelt
rask
Middels
Smuldrepai som dessert på grillen
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Helter på jordet – med skiver i matpakken

For bøndene som jobber lange dager med å så korn i jorda, er det bare én ting som duger i matpakken.

Slik lykkes du med surdeigen

Surdeigsbrød kan være litt utfordrende å få til, men smaker ofte ekstra godt. Først og fremst trenger man en god surdeig, så trenger man tid. Tid til at deigen får hevet tilstrekkelig og til at smaken får utviklet seg.

5

tips til å ta vare på brødet
klikk her