Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

10 miljøvennlige middager

Kornproduksjon gir mye mat ved hjelp av lav ressursbruk. Derfor setter kornbasert mat et svært lavt klimaavtrykk på planeten vår. Det er en effektiv og bærekraftig måte å lage mat på, som er god for alle.
Klikk her for 10 middagstips
Frokost
Matpakke
Turmat
Påske
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
Vis alle oppskrifter

3 x brødskiver til middag

Middagsskive med makrell i tomat

Med stekt brødskive i bunnen og garnityr i friske farger blir makrell i tomat-skiva et godt måltid middag.
rask
enkelt

Middagsskive med fiskekake

Prøv en ny vri på fiskekakemiddagen med en grov skive i bunnen og stekte grønnsaker på toppen.
rask
enkelt

Middagsskive med laks og eggerøre

Fullverdig middag ved bruk av kun én stekepanne.
rask
enkelt
Grovbrød med bygg og havre
Middels
Middels
Grovt
Hveteboller
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Helter på jordet – med skiver i matpakken

For bøndene som jobber lange dager med å så korn i jorda, er det bare én ting som duger i matpakken.

Slik lykkes du med surdeigen

Surdeigsbrød kan være litt utfordrende å få til, men smaker ofte ekstra godt. Først og fremst trenger man en god surdeig, så trenger man tid. Tid til at deigen får hevet tilstrekkelig og til at smaken får utviklet seg.

5

tips til å ta vare på brødet
klikk her