Ostepai-god-som-gull

Henting og levering

Alle er hjertelig velkommen til å hente maten i Skibåsen 39, tidligere postterminalen i Sørlandsparken.

Kjøkkenet er i 3. etasje. 
Hovedinngangen er låst i helger, og etter 16.00 på hverdager.

Ring kjøkkenet direkte på tlf: 94 89 68 31

Maten kan hentes ferdig varmet, eller klar til å varmes opp hjemme. Om du vil hente maten kald får du med instruksjoner om hvordan maten best varmes opp.
Når maten hentes ferdig varmet får du disse rettene i varmekasse.

Alle våre retter kommer på flotte fat, uten ekstra kostnader.

Om dere ikke ønsker å benytte dere av våre fat, tilbyr vi engangsemballasje.

Fatene må returneres ferdig vasket, på dagtid hvis det er mulig. Vi kan også hente fat, men da etter avtale mot gebyr. Henting av fat er en egen tjeneste og er ikke inkludert i prisen dersom du bestiller levering.

Endelig antall, menyvalg og tidspunkt for leveringer må være hos oss senest 3 dager før levering.
Minimumsantall for å bestille mat er 10 personer.
Eventuelle avbestilling må være hos oss senest 3 dager før levering. Får vi beskjed senere enn dette, vil dere bli fakturert for halve beløpet.

Ønsker dere maten levert, så gjelder følgende priser:

under 5 km fra vårt kjøkken: 200,-

5-9,9 km fra vårt kjøkken: 300,-

10-14,9 km fra vårt kjøkken: 400,-

15-19,9 km fra vårt kjøkken: 500,-

20-30 km fra vårt kjøkken: 600,-

over 30 km ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Obs: Det er 100 kroner tillegg i pris på leveringer i helger/helligdager. Det vil si fredag etter klokken 17.00 og hele lørdag, søndag og øvrige helligdager.

Prisene regnes automatisk ut i fra antall kilometer til leveringsadresse

Ved levering er vi behjelpelige med å sette maten på buffeten, serveringsbestikk må kunden selv stå for.

 

Mobil: 41 26 19 06 | Kontakt Meg