Wednesday, November 11, 2009

Raw food kurs

"Spagetti med kjøttboller" laget uten pasta, kjøtt, melk og annet "fy fy". Spagettien er laget av squash, kjøttbollene av valnøtter, tamari og krydder. Tomatsausen er laget av vanlig tomater, soltørket tomater, olvenolje, basilikum og oregano. Kjempe godt!
Sushi, eller maki som dette er. Uten fisk og ris. Risen er laget av blomkål, det grønne er sukkererter og noe annet jeg ikke husker, det lilla er rødkål og rødløk, det oransje er gulrot.

Kurset ble holdt hos Dønngrønn, www.donngronn.no
Dette er andre kurset jeg er på hos Drønngrønn og det kan STERKT anbefales, utrolig morsomt!
Jeg spiser 80 % Raw food, det har jeg gjort siden mars. Skulle ønske Raw food "miljøet" var større her i Norge, kansje det skjer over tid...

5 comments:

Ann said...

Jeg også faktisk!! :)) Dette kurset må jo ha vært kjempespennende!! Og så lekkert resultatet ble!

Takk for hyggelig besøk på Glassveranda, og ha en riktig fin helg!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

chocolatehead said...

Så spennende det så ut! :)

Du, jeg sendte deg en mail her om dagen og etterlyste kontonummeret ditt, fått den? Vil gjerne betale deg tilbake det jeg skylder deg :))

Strikkelaura said...

Ja, ops..jeg har bare vært opptatt!!!

Hilde N said...

Hva koster slike kurs da?

Jeg synes det virker som så utrolig mye hassle å skulle lage sånn mat... er det mye jobb?

mimouna said...

Det så jo både godt og spennnde ut. Sushi UTEN rå fisk fristet abslutt mer enn originalen!