Kalender

lørdag, september 10, 2011

Sviland - Brusand 1-3

Om det var været eller det at resultatene har buttet mot i det siste vites ikke, men faktum var det at oppmøte var såpass skralt at Kenneth var tvunget til å gå til det steget å hente inn selveste Maskinen, Arne Engen, til denne kampen.

Ryktene hadde gått  på bygda at selveste Arne skulle være med på denne kampen og publikum strømmet til i stykkevis. Ved en kjapp opptelling før kampen kom jeg til hele 9 stykker på tribunen. Kiosken hadde nok en god dag.

Kampen er det egentlig ikke så mye å skrive om. Brusand styrte stort sett hele kampen og hadde i grunnen god kontroll. Til tross for dette, og mot kampens gang, gikk Sviland opp en ledelse da Morten slo et av sine presise cornere. Etter litt klabb og babb klarte Timmi å sette ballen i nota ved et hardt og flatt skudd.

Desverre gikk det ikke så lenge før Brusand utlignet og til pause stod det 1-1. I pausen holdt Arne seg varm da han mente det kun var snakk om minutter før han skulle komme inn å snu kampen... Overraskelsen var dermed stor da jeg ble byttet innpå først. Og for et skjebnesvangert bytte det var. Det kan ikke sies ofte nok, men så fort kenneth går ut så mister vi alt av det som var av struktur. Like etter jeg kom innpå fikk Brusand corner. jeg tok  oppstilling ved stolpen slik Arne Scheie har sagt i årevis at man bør gjøre. Desverre nådde jeg ikke opp da cornere ble headet like over hodet mitt.

Minutter senere presterte jeg å miste ballen på egen banehalvdel, hvorpå Brusand snappet ballen og rett og slett løp den i mål. Sleng på et gult kort for en altfor sen tackling og innbyttet mitt var oppsummert.

Men så til dagens hovedsak. Med 15 minutter igjen av kampen blir Maskinen byttet innpå. For første gang på 5 år skulle vi endelig få se Arne i aksjon. Det var en eim av forventninger over hele stadion. Til tross for tause innrømmelser etter kampen, så såg det rett og slett ikke ut som om han var nervøs! Han driblet og kjempet i sedvanlig Arne-stil. Det er tydeligvis her Oli har lært fotballens ABC. Aldri støttepasninger, til nøds en tversoverpasning, men aller helst drible til det blir mål eller at man mister ballen :). Desverre kom nok byttet for sent og kampen ebbet ut til en fortjent seier for Brusand.

Sviland beste denne kampen ble John Arne som la ned adskillige Leoløp kampen gjennom.

4-4-2: Ronny - Jan Tore, Sveinung, Morten, Tommy - Kenneth, Arild, John Arne, Aleksander - Tim Rene, Thomas
Benk: Jørn, Arne