søndag 30. august 2009

Kjempe seier over Holmen

Vi fikk sesongens desidert største seier over Holmen i dag. Selvsagt lett og miste konsentrasjonen når man leder 5-0 til pause, men vi samler oss ba og forsetter med strålende spill i hele 2rde. omgang.

Full gass fra start til slutt og total dominans gjennom to omganger gir oss slutt resultatet 10-0.

NB nB Bn Nb NBNBNB Treningen i morgen (mandag) er flyttet til 16.30. ferdig oppvarmet. Dvs. oppmøte 16.15.

torsdag 27. august 2009

Seier over Røa

Vi kommer liksom ikke i gang når dommeren blåser i gang, Alt vi gjør blir halvveis. Særlig nå som kampen går på kunstgress, burde ballen gått veldig mye fortere langs bakken. Isteden gikk den opp i lufta hele tiden. Men etter ti minutter gjør Vetle et bra forarbeide og gir Gibril et herlig innlegg/passning som Gibril setter kontrollert i mål. Med ledelse 0-1 skulle vi tro at kamp bilde skulle endre seg for vår del, men vi fortsetter å spille halv bra fotball. Selv om vi har noen avslutning på og mot mål er vi aldri giftige. Og omgangen ebber ut med knapp 1-0 ledelse.
2dre. omgang starter ikke så veldig mye bedre, men vi ser tendenser. Det er også vi som definitivt har ball og presser, men etter 10 minutter er det en situasjon utenfor egen 16m, men spilleren faller innefor og Røa får en svært billig straffe. Røa spilleren gjør ingen feil og reduserer til 1-1. Dette er selvsagt helt på bærtur, men tilsvarende situasjon utjevner det hele rett etter . Da er det vi som håndball-handser inne i egen 16, men her får ikke Røa noe, så….. Uansett, herfra og ut er det ingen tvil om hvem som skal vinne. Vi tar nå mer og mer over spillet, men målene uteblir. Det er først i det 20. minutt det virkelig skjer interessante ting. Mathias får ball på 20-23 meter og lader kanonen. Keeper får ballen rett på, men rekker ikke engang å få opp hendene før ballen kommer og 1-2. Nå kommer selvsikkerheten, masse flott spill bare minuttet etter er det Deluxon som kommer på skuddhold. Ballen via en Røa spiller og i mål. I det 28 minutt er det Gibril som får ballen feil vendt, vender og plasserer ballen oppe i venstre hjørne utagbart for keeper og 1-4. På sirkus vis avslutter Alvaro det hele med et hæl spark til sluttresultatet 1-5. Sterk seier på en middels dag.

mandag 24. august 2009

Dugnad er gøy????

Daniel tok vanlig hvis 10 esker på hver tur, men akkurat her tok han bare 4

Joachim håper vi kan gjøre dette hver helg

He, He, He 18 paller med lamper og bare 9 etg uten heis, jeg tipper 20 minutter så er vi ferdig.

Hvem har montert dette gelenderet for høyt???????

Er det greit at jeg løper opp alle etasjene??

142 trappe trinn fra bunn til topp. Jeg lurer på hvor mange det blir tilsammen?++)? Det blir ganske mange tror jeg.

torsdag 20. august 2009

Gjøvik her kommer vi!

Dette er andre gang vi møter Holmlia denne sesongen, første kamp endte med 5-0 seier og videre avansement i OBOS cup. Denne gangen sto det om sluttspillet på Gjøvik.
Vi begynner kampen med høyt press og lager trøbbel for Holmlia forsvaret umiddelbart, men Holmlia rir av presset og kampen jevner seg ut. De første 20 minuttene er kampen åpen og begge lag har muligheter, men ingen av lagene klarer egentlig å komme til noen farlige sjanser. I det 20 minutt kommer Daniel seg fri og gir en pasning til Vetle, som fyrer av mot mål. Keeperen står i veien, men gir retur. Charles er våken og setter returen i åpent mål 1-0. Bare minutter etter er Charles på plass igjen denne gang etter ett gjenomspill fra Mathias, 2-0. Vi tar nå over mer og mer av spillet. I sum en bra 1 omgang.
2dre. omgang startet der vi sluttet første. Vi har masse fint spill og behersker underlaget veldig mye bedre enn kampen jeg husker fra tidligere i uka. Neste mål kommer etter masse flott spill fra midtbanen med klikk klakk og en helt umulig pasning gjennom Holmlia forsvaret til Ali, 3-0.
4-0 målet kommet etter et innlegg fra Mohammed på kant, som Alvaro scorer sikkert på. 5-0 målet kommet etter en kipp fra Mathias inn til Charles som scorer siste målet, som gir oss slutt resultatet 5-0. Jeg vet at Vegard er uenig, Vegard sendte av gårde en suser i tverrleggeren som spratt ned, rett innenfor strekken, men kampens gode dommer var ikke sikker og dømte den på streken. Vi er allikevel veldig fornøyde med en svært sterk 5-0 seier. I tillegg til målscorerne er det mange gode prestasjoner som gjør at vi vinner, bla har Mathias hele 3 målgivende pasninger.
Da er det bare å gratulere, videre til sluttspillet i Adidas to år på rad er en prestasjonen dere bør være stolte av.

onsdag 19. august 2009

RSK-Klementsrd

Da er høstsesongen endelig i gang. Vi skal møte mange spennende lag framover i høst, første lag ut er Klemetsrud. Vi har aldri møtt Klemetsrud før, men 95 laget deres har prestert bra.
Kampen starter friskt, med en del personlig feil for vår del i begynnelsen. Etter at vi får senket skuldrene litt, kommer vi sånn halvveis i gang. Selv om vi allerede etter 3 minutter kommer til en kjempe sjanse, bommer vi, noe som skal vise seg å bli denne kampens røde tråd. Det hjelper da heller ikke at Klemetsrud legger seg lavt og blir liggende der gjennom hele omgangen. 1 omgang ender 0-0. Denne omgangen er det vel egentlig bare å sette en tykk strek over.
I andre omgang har Klemetsrud lagt seg enda lavere og skal spille på 0-0 resultat. Vi har Klemetsrud under et massivet press gjennom hele omgangen, men klarer ikke å få ballen inn i kassa. Klemetsrud forsvarer seg bra gjennom en hel omgang, mye takket være to forsvarsspillere i topp klasse klarer de nesten det. I et 29 minutt tar Daniel omsider ladegrep og sender av gårde en suser fra 10 meter, endelig sitter`n. Lenge siden vi har vært så glade for å score, men så har vi vel ikke tidligere gjort oss så fortjent til et mål heller. Nå går luften fullstendig ut av Klemetsrud og bare minuttet etter dobler vi til 2-0. 2 minutter til og 3-0. Kampen er over og vi vinner fullt fortjent. Veldig deilig å få en seier i første seriekamp, selv om vi i sum, presterer under middels. Dere skal ha for at dere ikke mista hue og at dere aldri gir dere. Selv om noen fortsatt mister fokuset etter noen små ting dere der og da mener er i vår dissfavør, men er vi mye mindre (i alle fall de fleste) opptatt av det og forstetter å kjempe videre. Vi har mye å gå på til neste kamp gutter. Men gratulerer med seier`n.

onsdag 12. august 2009

5-1 mot Skeid94

Alltid spennende å møte gode lag som Skeid. Ekstra spennende var det i går. Vi kunne for første gang denne sesongen (eller iallfall på veldig lenge) stille alle mann uten skader eller fravær. Jeg pleier vel egentlig ikke skrive noe referat fra treningskamper, men.....jeg sier det med engang, makan til kamp. Fra første avspark er vi oppe i Skeid spillerene og forstyrrer. Ikke bare forstyrrer, men vinner ball etter ball, vinner nesten i alle dueller og situasjoner. De ballene vi ikke vinner kjemper vi oss til i de neste trekkene. Skeid har i hele 1st omgang store problemer med å å få taket oss og kommer til svært få sjanser.
Jeg ble så imponert over alt det bra spillet vårt, at jeg helt glemte å notere noen ting underveis. Men det jeg uten tvil husker, er 3-1 målet (tror jeg). Angrepet starter etter en gjenvinning på egen banehalvdel, og fortsetter med noen helt fantastiske kobinasjoner av Vetle og Daniel på høyrekant. Med en avslutning i drømmeklasse av Mathias. Ikke det at jeg ikke husker målet til Ali, Vegar, Alvaro eller Mithilan. Jeg husker også at vi hadde masse flotte overganger på begge kanter, og gjennom midtbanen. Det jeg også husker er Mathias/Amir veggen Skeid spillerene møtte på midtbanen, de prøvde alt, men kom ingen vei. Det jeg iallefall husker er at to av målene våre kom på dødball. Joda Rommen venner, to av målene på dødball i samme kamp. Tilslutt husker jeg at jeg tenkte, dette laget, dette laget ville vinne. La høstsesongen begynne, vi er klare!