onsdag 10. februar 2010

Heimelaga tomatsuppe og Bruchetta


Dette hadde eg til middag ein dag, det var godt og gjekk raskt å laga.

Tomatsuppa
1 boks opphakka tomat med basilikum
1 terning grønsaksbuljong
litt løk og 1 fekk kvitløk

Fres løken, ha oppi dei andre tina og la det små koke i 10 min.
Eg hadde ei spiseskei rømme og parmasanost oppå, når eg skulle eta.


Bruchetta
daggammal loff
modne tomater
basilikum
olivenolje
sitronsaft
litt salt og pepper

Bland alt og ha det oppå rista loff.

2 kommentarer:

  1. Da såg godt ut! Og den kakå såg og veldig god ut, for ikkje å snakke om de kokusbollene: ) Bloggen din gjør meg sulten!

    SvarSlett
  2. Mmmm...du kan det med å friste meg med de lekreste matretter! Sunt og godt så det:) Det enkle er ofte det beste. Mange tror det er så tungvindt å lage suppe fra bunnen av, men det tar jo ikke så mye lengre tid enn med posesuppe.

    Vet du noe bra? Etter forrige muma-behandling nå på tirsdagen, ble jeg mye bedre i høyre side av hodet. Mindre hodepine. Så det er så deilig å merke at det ikke gjør vondt der! Nesten litt uvant... Håper de klarer å fikse de andre spenningene også. Ting tar tid, men det er verdt det!

    Håper du har det bra, gode vennen! Jeg vil veldig gjerne besøke deg når jeg blir bedre. Da kan vi lage god mat sammen igjen:)

    STOR klem fra meg!

    SvarSlett