Sjømatpasta med chilirømme

Oppskrift for 2 personer (4 porsjoner). Lages på ca. 15 minutter.

arrow

tilbake til matsiden

arrow

Bakgrunn

Janne kom gledesstrålende hjem en dag og fortalte at hun hadde smakt en ny, kjempegod pastarett, og det beste av alt: den var meget enkel å lage. Den er etter hvert blitt en favoritt som er kjapp å lage hvis man bare husker å kjøpe inn ingredienser.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett på stekeovnen etter anvisning på pakken til hvitløksbaguetten. Sett baguetten inn når ovnen er varm nok.
  2. Kok båndspaghettien etter anvisning på pakken (hvis det er fersk spaghetti, vent til etter at sausen er klar)
  3. Kutt opp squash og paprika i terninger.
  4. Ha oljen i en gryte og fres squash og paprika på middels varme.
  5. Ha i rømme, krepsehaler, reker og crabsticks og varm opp under omrøring
  6. Ha i hvitløkspulver og chilipulver. (Smak til med ekstra chili hvis du vil, men la chilien "trekke inn litt" mellom hver gang du smaker, ellers kan det lett bli for sterkt. Chilien skal bare gi en liten "snert" i smaken, ikke dominere retten).
  7. La sausen småputre litt før servering. Ikke glem baguetten i ovnen. Nyrevet parmesanost og en lett, italiensk rødvin er godt til.
arrow

tilbake til matsiden

arrow
Sist endret: 1. november 1998