Program
På festivalen kan besøkende kose seg med fantastiske kokkekurs, foredrag, workshops, konkurranser og andre aktiviteter! Programmet for 2024 er under utvikling, og siden oppdateres!
lørdag 25. mai
Kosedyrebeskyttelsen
Få hjelp til å reparere kosedyret ditt!
Spør legen
Få svar på alt du har lurt på når det kommer til vegetarmat og helse.
Fortellerstund for barna
La barna høre på en nydelig historie mens de slapper av i barneteltet og tegner eller fargelegge motiver fra historien de hører.
Politisk samtale
Hvilket ansvar har politikerne for at det spises grønnere? Hør politikernes svar og still spørsmål til ditt parti!
Ansiktsmaling for barna
Bli malt som ditt yndlingsdyr hos våre flinke ansiktsmalere.
Lær om jackfruit med Mari Hult
Kokebokforfatteren viser deg veien med jackfruit!
Møt minigrisen Helmer!
Minigrisen Helmer kommer på Oslo Vegetarfestival!
Mal deg som en fugl!
Fugleadvokatene har ansiktsmaling med fugletema!
Plantequiz
WSH arrangerer quiz med plantetema!
Sesongens ville vekster med Wilder Kitchen (eng)
Lær hvilke spennende retter du kan lage av ville vekster!
Hjelper det at vi spiser kikerter, hvis resten av Norge spiser kjøttkaker?
Få tips fra en atferdspsykolog om hvordan du kan påvirke de rundt deg til å ta grønnere valg!
Samtale om dyr i landbruket
NOAHs fagmedarbeider for landbruk og bærekraft forteller om arbeidet de gjør for produksjonsdyr
Buttonsverksted
Kom på buttonsverksted og lag din egen button! Passer for både store og små.
Innføring i tofu med Veganske fristelser
Tiril Holseter forteller deg alt du trenger å vite om tofu!
Politikk for grønn omstilling i landbruket
Hvordan kan politikken påvirke grøntproduksjonen i norsk landbruk?
Styrkekonkurranse
Mål krefter og vinn premier i Oslo Vegetarfestivals uhøytidelige styrkekonkurranse.
Fra skeptiker til grønnsakselsker
Heidi Røneid deler sine beste tips til deg som vil spise mer eller helt plantebasert.
Oppdag belugalinser med Linn Sprudlesunn
Lær å lage Linns belugalinsegryte, som smaker fantastisk samtidig som den er sunn!
Speed-friending
Bli kjent med andre som er opptatt av miljø, grønn mat eller dyrevern på Oslo Vegetarfestivals speed-friending!
The Post Milk Generation (eng)
Mini-foredrag med Oatly
Reis til Italia med Kriss Loves Food
Lær å mestre italienske smaker og oppdag en ny favorittrett med Kriss loves Food.
Årets etterfest
Bli med på hyggelig mingling og spill på Oslo Vegetarfestivals etterfest på Fyrhuset Kuba!
søndag 26. mai
Kosedyrebeskyttelsen
Få hjelp til å reparere kosedyret ditt!
Lag din egen ost! (eng)
Julie Colin lærer deg å lage en enkel ost og en avansert blåmuggost.
Ansiktsmaling for barna
Bli malt som ditt yndlingsdyr hos våre flinke ansiktsmalere.
Fortellerstund for barna
La barna høre på en nydelig historie mens de slapper av i barneteltet, tegner eller fargelegger motiver fra historien de hører.
Spør legen
Få svar på alt du har lurt på når det kommer til vegetarmat og helse.
Matbransjens panelsamtale
Aktører i matbransjen samles for å diskutere plantebasert mat og hvor stort ansvar de har for at vi spiser grønnere.
Møt minigrisen Helmer!
Minigrisen Helmer kommer på Oslo Vegetarfestival!
Rebusløp
Gøyal konkurranse med spennende premie!
Mal deg som en fugl!
Fugleadvokatene har ansiktsmaling med fugletema!
Oppskriften på et nytt matsystem
Hvilken rolle har plantebasert mat etter en sirkulær omstilling?
Dessertkurs med en konditor! (eng)
Lær å lage veganske makroner av Axel Côme Guillemin!
Buttonsverksted
Kom på buttonsverksted og lag din egen button! Passer for både store og små.
Mini-foredrag om norsk tempeh
Møt nyetablerte Zymia som lager tempeh rett utenfor Oslo!
Gustav fra Jävligt Gott
Sveriges største vegetarblogger kommer til festivalen!
Plantebasert utholdenhetstrening
Mari Nustad Mauland forteller hvordan hun får det til!
Mini-soppdyrkekurs
Hvordan dyrker du sopp hjemme?
Undercover: hvordan vi avslørte dyremishandling i kyllingindustrien
Lær hvordan den svenske organisasjonen Djurrättsalliansen dokumenterte dyremishandling i Skandinavias kyllingindustri
Sopp - stjernen på tallerkenen
Lær av kokk Christoffer Greiner Fallet hvordan du imponerer med sopp!
Speed-dating
Møt kjærligheten på Oslo Vegetarfestival
Matprosessering - hva, hvorfor og hvordan?
Forskningssjef Kristin Hollung fra Nofima forklarer!