Pasta

Pasta

Merkene Semper, Castagno og Schar produserer alle fullkornspasta og glutenfri pasta, og de fleste pastatypene er representert i utvalgene deres.

Semper og Schar er etterhvert blitt vanlige merker å se i de fleste dagligvarebutikker i Norge, og alle større matvarebutikker med en glutenfri hylle pleier å tilby glutenfri pasta. De fleste pastatypene er også fri for melk og er derfor også mulig å bruke for laktoseintolerante, og mange av dem er også fri for egg.

Når pastaen er så enkel å få tak i, er neste steget en god pastasaus. Vi kommer tilbake med mange oppskrifter på pastasaus, siden vi er forelsket i det italienske kjøkkenet.

Eksempler på pasta for allergikere:

Glutenfri pasta
Et utdrag fra spiskammerset: Pasta til enhver anledning

 

Schär Lasagneplater
Med Schär lasagneplater, kyllingkjøttdeig, og matfløte og cheddarost av soya kan du lage en knallgod lasagne!

Semper Spaghetti
Kyllingkjøttdeig og krydder blir kjøttboller, et par bokser knuste tomater og vips – Spaghetti bolognese for matallergikere!

Schär Penne
Finhakket kyllingfilet sprøstekt i panne med løk og matfløte av soya gir en supergod og allergivennlig Pasta Carbonara!

Tips: Beregn 100 gram pasta per person