tirsdag 17. november 2009

Potetpurée


Jeg har et par ganger prøvd meg på potetpuré til lille frøkna, men jeg synes det blir seigt uansett. I dag kokte jeg 4 middels store poteter, moste grovt med gaffel og så gjennom en melsikt. Resultatet ble en seig masse som ikke falt i smak. Jeg prøvde også å lage en kremet grønnsaksmos med bare potet, men ingen suksess det heller. Ikke engang med fruktpuré ville hun ha det. Hvordan lager dere potetpuré som ikke blir seig?

Jaja, hun liker i hvert fall søtpotet, så jeg får heller kjøpe litt mer av det!

4 kommentarer:

  1. Vi blandet det med gulrot, og brukte stavmikser. Problemet med at det blir seigt kan kanskje minskes ved å skylle potetene veldig godt etter at du har skåret dem opp i biter. Da får du vekk endel stivelse. Men seigt blir det jo med potetpurée :)


    Kjartan

    SvarSlett
  2. Prøv å bruk stavmikser som nevnt ovenfor, sammen med litt olje og kokevann. Det funket her i hvert fall ;)

    SvarSlett
  3. Svarer her jeg: Invitasjon er sendt :)

    SvarSlett
  4. Hei.
    Du har en veldig spennende blogg.

    Kok poteter, gulerot og etter hver litt kålrot.
    Blan alt i en blender, eller som nevnt over bruk stav mikser.
    Du kan bruke urter som smakstilsetning, det er med på å gi maten litt mer smak, å det er både sunt og uten salt.

    Mvh Ida

    SvarSlett