Hovedside Nettshop Aktiviteter Åpningstider Selskapslokale Linker Oppskrifter Kontakt
Oppskrifter fra Midtskog Gård
Her kommer oppskrifter fra min bakst, syltetøy og saftproduksjon. Oppskriftene er ment som inspirasjon til å bruke mer tid på kjøkkenet enten du er hjemme eller på hytta. Det å lage sitt eget syltetøy eller bake sine egne kaker eller brød gir deg naturlig og rene produkter. Hjemmelagd mat basert på frukt og bær fra hagen eller skogen er også flotte gaver hele året. 

Nyhetsbrev
Midtskog Gård sender jevnlig ut nyhetsbrev til sine medlemmer. Vil du motta nyhetsbrev fra Midtskog Gård, klikk her.


Sivs havrekjeks med tranebær
Havrekjeks er en av mine favorittkjeks. Her får du oppskriften på min havrekjeks som jeg selger i gårdsbutikken.

Sivs havrekjeks med tranebær
1 1/2 dl spelt
3 1/2 dl havregryn
1/2 dl tranebær
1/2 dl gresskarkjerner
1 ts vaniljesukker
100 smør
1 dl sukker
1 egg
180grader i 15 minutter

Sivs solbærsyltetøy
Solbær er en av de bærene vi har i hagen med høyest innhold av antioksidanter ved siden av Aronia/svartsurbær og blåbær. Her får du oppskriften på mitt solbærsyltetøy som jeg selger i gårdsbutikken.

Sivs solbærsyltetøy
2 kg solbær
1 liter vann
1 kg sukker
1 pk Jam syltepulver
Fremgangsmåte:
Rens og vask bærene. Kok bær og vann i 15 minutter. Tilsett syltepulver og kok blandingen i ca 2 min under omrøring. Ta kjelen til siden og tilsett sukker. Rør godt til alt er oppløst. Fyll straks på varme glass og skru godt igjen og sett glassene på hodet til de er avkjølte. Syltetøy bør oppbevares i kjøleskap. 

Midtskog Gård |  N-2020 Skedsmokorset | Norge |Telefon +47 920 36 994 | Fax: +47 63 87 56 94 | E-post: Midskog Gård