onsdag 24. september 2008

Hjemmebakt brød er best i test :)

Når jeg baker brød bruker jeg følgende ingredienser :
Linfrø (legges i vann en time i forveien )
Hvalnøtter
Havregryn
Honning (ca. en toppet ts)
Oliven/rapseolje
Biola/kultura (ca. en dl.)
Skal du ha et saftig brød:
Bland inn litt raspet gulrot, og eller
en neve med rosiner
Jeg bruker h-mel og grov rug.
Tar utgangspunkt i ca. 6-7 dl væske. Det blir to store brød.

Det er kvalitetsforskjell på hjemmebakt brød og kjøpebrød!!

Det hjemmebakte brødet metter på en helt annen måte, og det er mye sunnere.....hvis du vel og merke har i de rette ingrediensene :)

Jeg synes det er gøy å prøve meg litt fram når jeg baker brød. Det er mye godt å putte inn i brøddeigen. Solsikkefrø er absolutt å anbefale.............

1 kommentar:

Charlotte sa...

Dei brøda der såg heilt fantastisk god ut :) MÅ bake i dag...

VELKOMMEN TILBAKE :0)

VELKOMMEN TILBAKE :0)