torsdag 17. mars 2011

Beste lavkarbo pizza


Nam.

Orginaloppskriften finner du [url=http://minlavkarbomat.blogspot.com/2011/01/tynn-spr-pizzabunn.html]her[/url] Denne pizzaen var supper god, sprø og tynn og alt hva en kan ønske seg av en pizzabunn. Har to bunner liggende i frysen, for laget to stykker direkte, en til ungene, en til de voksne. På den voksne hadde jeg pizzasaus, kyllingfilet, bacon, rødløk og masse ost- nam!

4 porsjonspizzabunner:


Ingredienser:
200 g philadelphia, romtemperert
70 g mykt smør
120-130 g melerstatning*
3 ss fiberhusk
50 g revet ost
1 ts salt
2 ts tørkede urter (f.eks basilikum og oregano)

Blander philadelphia og smør sammen, og tilsetter så det tørre. Ble en ganske bløt deig, men gikk greit å kjevle ut mellom et lag bakepapir og plastfolie. Kjevlet de så tynne som mulig, stekte dem i ovnen på 200 grader i ca 5 min, ble sinnsykt gode og sprø. Hadde på pizzasaus etter oppskriften fra bloggen, halvparten frøs jeg ned sammen med to bunner, så er det raskt å lage pizza en dag. Ellers hadde jeg fyll på de to andre bunnen og stekte i ovnene i to omganger gjorde ikke noe at barnas pizza ble kald mens vår stod i. Supergod pizza ble det hvertfall skal definetivt lage flere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar