| |
   

Klikk på bildet
Catering

Viltbord 1 (minimum 25 pers) Kr. 390,- pr. pers.

Einerøkt laks, helkokt ørret, varmrøkt sik, gjedderullade

Roastbiff av elg, gravet elgkjøtt, lettrøkt andebryst, innbakt reinsdyrfilet, viltpaté m. glasur, varmrøkt hjortefilet.

Tilbehør: Grønn salat m. blåostdressing, potetsalat, rødkålsalat, vintersalat, tyttebærrømme, urtevinagrette, eggerøre, brød og smør.

Varm mat: Elggryte serv. m. ris eller potet.


 
Viltbord 2 Kr. 270,- pr. pers.

Einerøkt laks, helkokt ørret, laksemosse, syltet harr

Roastbiff av elg, biffsalat av rein, elgtunge i portvinsgelé, varmrøkt hjortelår, viltpaté m. glasur.

Tilbehør: Karrisalat, potetsalat, gr.sellerisalat, pastasalat, tomatsalat, eggerøre, brød og smør.

Varm mat: Elgkarbonader med stekt løk. og stekte poteter.


 
Viltbord 3 Kr. 260,- pr. pers

Einerøkt laks, gravet sik, ørretterrinne

Roastbiff av elg, urtefylt hjortelår, varmrøkt reinsdyrlår, farsert fuglebryst

Tilbehør: Potetsalat, champignonsalat, rissalat, eggerøre, sennepssaus, rognebærgelé, brød og smør.

Varm mat: Elghakk med tyttebær og flatbrød.


 
Spekematbord Kr. 250,- pr. pers.

Spekeskinke, fenalår, speket elgkjøtt, spekemorr, salamipølse, elgpølse, eggerøre, flatbrød, potetsalat el. stuet potet

Skjørost / rømme eller rømmegrøt.


 
Koldtbord 1 Kr. 350,- pr. pers.

Røket laks, helkokt ørret, sildefat, reker m. skall, vestkystsalat

Marinert roastbiff, spekefat, kalkunbryst, fylt lammelår, innbakt indrefilet, ostefat med kjeks.

Tilbehør: Eggerøre, potetsalat, fruktsalat, gresk salat m tatziki, sauser, dressing, brød og smør.

Varm mat: Velg mellom oksegryte med ris eller karbonade.


 
Koldtbord 2 Kr. 230,- pr. pers.

Dampet ørret, røkelaks, fiskekabaret, reker m. skall

Marinert roastbiff, appelsinskinke, kylling i biter, paté

Tilbehør: Eggerøre, potetsalat, gr. salat, sauser, dressing, brød og smør

Varm mat: Karbonader med løk.
   
Forretter  

Fisketallerken Glomma
Røkt ørret, varmrøkt sik, gjeddemosse garnert m. kreps, eggerøre, salat, sitron og erterbrød

Kr. 75,- pr. pers.
   
Elgcarpaccio
Serveres med jegerost, kantarellmosse og toast
Kr. 75,- pr. pers.
   
Lettrøkt andebryst
Serveres med waldorfsalat, melbatoast og frukt
Kr. 75,- pr. pers.
   
Mandelpotetsuppe
Kremet suppe garnert med gressøk og sprøstekt bacon
Kr. 65,- pr. pers.
   
Fylt lakserullade
Serveres med grønnsaksjulienne og turnert potet. Anrettet på spinatsaus med sitron og kreps.
Kr. 75,- pr. pers.
   
Kongekrabbe
Serveres med avokadosalat, sitronsaus og toast
Kr. 95,- pr. pers.
   
Ørretrose m. kaviar
Serveres med ruccola salat, pepperrotrømme og toast
Kr. 70,- pr. pers.


 
Hovedretter / Selskapsmenyer  
   
Helstekt hjortefilet
Serveres med kremet skogsopp, sautert rosenkål, gulrot, blomkål og ovnstekte krydderpoteter.
Kr. 320,- pr. pers.
   
Varmrøkt elgstek
Serveres med solbærsaus, sautert rosenkål, gulrot, fylte tomater, fløtegratinerte poteter og tyttebær eller rognebærgelé.
Kr. 225,- pr. pers.
   
Tradisjonell elgstek
Serveres med frisk asparges, gulrot, stekt champignon, gr.erter, persillepotet, og god gammeldags fløtesaus
Kr. 220,- pr. pers.
   
Tiur/orrfuglbryst
Rosastekt og skåret i tynne skiver. Lagt på fat med rødv.pære, rosenkål og gulrot. Servert med mandelpotet, innkokt rømme og tiurkraft.
Kr. 370,- pr. pers.
   
Marinert lammemedaljong
Rosastekt lammefilet formet som medaljong. Serveres med urtesaus og rabarbrakompott, basilikumtomat, smørdampet purre, gulrot og fløtegratinerte poteter.
Kr. 230,- pr. pers.
   
Indrefilet av storfe
Indrefilet helstekt i kryddersmør. Serveres med gratinerte grønnsaker, portvinsaus og mandelpoteter.
Kr. 260,- pr. pers.
   
Kald kokt laks
Servert med pepper, rotkrem/rømme, agurksalat, kokt gulrot og persillepotet.
Kr. 155,- pr. pers.
   
Elgrullade
Serveres med honningglaserte rotgrønnsaker, rødvinsaus og mandelpotet.
Kr. 240,- pr. pers.
   
Urtefylt rådyrlår
Serveres med rødkålkompott, ristet aroma champignon, asparges og fløtegratinerte poteter.
Kr. 270,- pr. pers.
   
Varmrøkt reinsdyrplomme
Serveres med marinerte grønnsaker, tyttebærleggert, pepperrotsaus og mandelpotet.
Kr. 270,- pr. pers.


 
Middagsretter med enkel garnityr  
   
Oksestek med brun saus, grønnsaker og potet Kr. 115,- pr. pers.
   
Skinkestek med brun saus, surkål og potet Kr. 100,- pr. pers.
   
Reinsdyrstek med fløtesaus, grønnsaker og potet. Kr. 150,- pr. pers.
   
Elgstek med fløtesaus, grønnsaker og potet Kr. 150,- pr. pers.
   
Stekt laks med rømmesaus, gulrot, agurksalat og potet Kr. 140,- pr. pers.
   
Viltgryte med grønnsaker, ris, tyttebær og flatbrød Kr. 180,- pr. pers.
   
Biffgryte av elg med sopp, grønnsaker, potet el. ris Kr. 175,- pr. pers.
   
Elghakk (Østerdalshakk) med tyttebær og flatbrød Kr. 145,- pr. pers.


 
Den gode dessert  
   
Varme honningsøte tyttebær med vaniljeis og egglikør Kr. 70,-
   
Multekrem i krumkakeform Kr. 65,-
   
Riskrem med rød saus Kr. 65,-
   
Hjemmelaget karamellpudding med likørsaus Kr. 70,-
   
Ostekake med sjokolade og bringebær coullies Kr. 60,-
   
Lune skogsbær med hjemmelaget vaniljeis Kr. 70,-


 
For de yngre  
   
Elgburger
Serveres med brød, salat og dressing
Kr. 75,-
   
Biffkarbonader av elg
Serveres med rødvinsjy, wokede grønnsaker og stuede poteter
Kr. 85,-
   
Biff stroganoff av elg
Serveres med ruccolasalat, nystekt brød og ris
Kr. 120,-
   
Pasta med fjellwok
Serveres med jegerflesk, revet ost og kald pepperrotsaus
Kr. 85,-
   
Elgtaco
Serveres med salat, urterømme, ost, løk og lefse
Kr. 80,-


 
Snitter (4 pr. pers.) Kr. 115,- pr. pers.
   
Reker med majones  
Røkelaks med eggerøre  
Roastbiff med remulade  
Skinke med italiensk salat  
Karbonade med løk  
Ost og frukt  


 
Fingermat (eks.) Kr. 35,- pr. enhet
   
Varmrøkt elg i lefse  
Gravet elg på toast med tyttebærrømme  
Glasert viltpaté med urtetoast  
Bruchetta med pålegg av fisk, vilt eller ost  
Røkelaksmosse i lefse  
Gravlaks og mandelpotet på erterbrød, garnert med rødbeter og løk  
   
5-retters (eks.)  
   
1. Fisketallerken Glomma
Røkt ørret, varmrøkt sik, gjeddemosse garnert med kreps, eggerøre, salat og sitron. Serveres med erterbrød
 
2. Mandelpotetsuppe
Kremet mandelpotetsuppe garnert med gressøk og sprøstekt bacon
 
3. Sorbet
Bringebærsorbet
 
4. Hjortefilet
Helstekt i kryddersmør. Serveres med honningglaserte rotgrønnsaker, portvinsaus og slottspoteter.
 
5. Varme whiskymulter
Serveres med hjemmelaget vaniljeis.
 
Vi kan godt være behjelpelige med å sette sammen en festmeny, bestående av flere retter, eller dere kan sette sammen selv.
 
Leveringsmuligheter
 
Vi kjører maten ut fra Rena til strekningen Elverum, Hamar, Gardermoen, Oslo, Ski og Asker.
Selvsagt tar vi avstikkere fra dette ved forespørsel.
Fraktprisen avtales ved bestilling.
Maten kan også hentes hvis ønskelig.
 
 

Design: Turtleweb