|
|
|
|
Catering
Viltbord 1 (minimum 25 pers) |
Kr. 390,- pr. pers. |
Einerøkt laks, helkokt ørret, varmrøkt sik, gjedderullade
Roastbiff av elg, gravet elgkjøtt, lettrøkt andebryst, innbakt reinsdyrfilet, viltpaté m. glasur, varmrøkt hjortefilet.
Tilbehør: Grønn salat m. blåostdressing, potetsalat, rødkålsalat, vintersalat, tyttebærrømme, urtevinagrette, eggerøre, brød og smør.
Varm mat: Elggryte serv. m. ris eller potet. |
|
|
Viltbord 2 |
Kr. 270,- pr. pers. |
Einerøkt laks, helkokt ørret, laksemosse, syltet harr
Roastbiff av elg, biffsalat av rein, elgtunge i portvinsgelé, varmrøkt hjortelår, viltpaté m. glasur.
Tilbehør: Karrisalat, potetsalat, gr.sellerisalat, pastasalat, tomatsalat, eggerøre, brød og smør.
Varm mat: Elgkarbonader med stekt løk. og stekte poteter. |
|
|
Viltbord 3 |
Kr. 260,- pr. pers |
Einerøkt laks, gravet sik, ørretterrinne
Roastbiff av elg, urtefylt hjortelår, varmrøkt reinsdyrlår, farsert fuglebryst
Tilbehør: Potetsalat, champignonsalat, rissalat, eggerøre, sennepssaus, rognebærgelé, brød og smør.
Varm mat: Elghakk med tyttebær og flatbrød. |
|
|
Spekematbord |
Kr. 250,- pr. pers. |
Spekeskinke, fenalår, speket elgkjøtt, spekemorr, salamipølse, elgpølse, eggerøre, flatbrød, potetsalat el. stuet potet
Skjørost / rømme eller rømmegrøt. |
|
|
Koldtbord 1 |
Kr. 350,- pr. pers. |
Røket laks, helkokt ørret, sildefat, reker m. skall, vestkystsalat
Marinert roastbiff, spekefat, kalkunbryst, fylt lammelår, innbakt indrefilet, ostefat med kjeks.
Tilbehør: Eggerøre, potetsalat, fruktsalat, gresk salat m tatziki, sauser, dressing, brød og smør.
Varm mat: Velg mellom oksegryte med ris eller karbonade. |
|
|
Koldtbord 2 |
Kr. 230,- pr. pers. |
Dampet ørret, røkelaks, fiskekabaret, reker m. skall
Marinert roastbiff, appelsinskinke, kylling i biter, paté
Tilbehør: Eggerøre, potetsalat, gr. salat, sauser, dressing, brød og smør
Varm mat: Karbonader med løk. |
|
|
Forretter |
|
Fisketallerken Glomma
Røkt ørret, varmrøkt sik, gjeddemosse garnert m. kreps, eggerøre, salat, sitron og erterbrød |
Kr. 75,- pr. pers. |
|
|
Elgcarpaccio
Serveres med jegerost, kantarellmosse og toast |
Kr. 75,- pr. pers. |
|
|
Lettrøkt andebryst
Serveres med waldorfsalat, melbatoast og frukt |
Kr. 75,- pr. pers. |
|
|
Mandelpotetsuppe
Kremet suppe garnert med gressøk og sprøstekt bacon |
Kr. 65,- pr. pers. |
|
|
Fylt lakserullade
Serveres med grønnsaksjulienne og turnert potet. Anrettet på spinatsaus med sitron og kreps. |
Kr. 75,- pr. pers. |
|
|
Kongekrabbe
Serveres med avokadosalat, sitronsaus og toast |
Kr. 95,- pr. pers. |
|
|
Ørretrose m. kaviar
Serveres med ruccola salat, pepperrotrømme og toast |
Kr. 70,- pr. pers. |
|
|
Hovedretter / Selskapsmenyer |
|
|
|
Helstekt hjortefilet
Serveres med kremet skogsopp, sautert rosenkål, gulrot, blomkål og ovnstekte krydderpoteter. |
Kr. 320,- pr. pers. |
|
|
Varmrøkt elgstek
Serveres med solbærsaus, sautert rosenkål, gulrot, fylte tomater, fløtegratinerte poteter og tyttebær eller rognebærgelé. |
Kr. 225,- pr. pers. |
|
|
Tradisjonell elgstek
Serveres med frisk asparges, gulrot, stekt champignon, gr.erter, persillepotet, og god gammeldags fløtesaus |
Kr. 220,- pr. pers. |
|
|
Tiur/orrfuglbryst
Rosastekt og skåret i tynne skiver. Lagt på fat med rødv.pære, rosenkål og gulrot. Servert med mandelpotet, innkokt rømme og tiurkraft. |
Kr. 370,- pr. pers. |
|
|
Marinert lammemedaljong
Rosastekt lammefilet formet som medaljong. Serveres med urtesaus og rabarbrakompott, basilikumtomat, smørdampet purre, gulrot og fløtegratinerte poteter. |
Kr. 230,- pr. pers. |
|
|
Indrefilet av storfe
Indrefilet helstekt i kryddersmør. Serveres med gratinerte grønnsaker, portvinsaus og mandelpoteter. |
Kr. 260,- pr. pers. |
|
|
Kald kokt laks
Servert med pepper, rotkrem/rømme, agurksalat, kokt gulrot og persillepotet. |
Kr. 155,- pr. pers. |
|
|
Elgrullade
Serveres med honningglaserte rotgrønnsaker, rødvinsaus og mandelpotet. |
Kr. 240,- pr. pers. |
|
|
Urtefylt rådyrlår
Serveres med rødkålkompott, ristet aroma champignon, asparges og fløtegratinerte poteter. |
Kr. 270,- pr. pers. |
|
|
Varmrøkt reinsdyrplomme
Serveres med marinerte grønnsaker, tyttebærleggert, pepperrotsaus og mandelpotet. |
Kr. 270,- pr. pers. |
|
|
Middagsretter med enkel garnityr |
|
|
|
Oksestek med brun saus, grønnsaker og potet |
Kr. 115,- pr. pers. |
|
|
Skinkestek med brun saus, surkål og potet |
Kr. 100,- pr. pers. |
|
|
Reinsdyrstek med fløtesaus, grønnsaker og potet. |
Kr. 150,- pr. pers. |
|
|
Elgstek med fløtesaus, grønnsaker og potet |
Kr. 150,- pr. pers. |
|
|
Stekt laks med rømmesaus, gulrot, agurksalat og potet |
Kr. 140,- pr. pers. |
|
|
Viltgryte med grønnsaker, ris, tyttebær og flatbrød |
Kr. 180,- pr. pers. |
|
|
Biffgryte av elg med sopp, grønnsaker, potet el. ris |
Kr. 175,- pr. pers. |
|
|
Elghakk (Østerdalshakk) med tyttebær og flatbrød |
Kr. 145,- pr. pers. |
|
|
Den gode dessert |
|
|
|
Varme honningsøte tyttebær med vaniljeis og egglikør |
Kr. 70,- |
|
|
Multekrem i krumkakeform |
Kr. 65,- |
|
|
Riskrem med rød saus |
Kr. 65,- |
|
|
Hjemmelaget karamellpudding med likørsaus |
Kr. 70,- |
|
|
Ostekake med sjokolade og bringebær coullies |
Kr. 60,- |
|
|
Lune skogsbær med hjemmelaget vaniljeis |
Kr. 70,- |
|
|
For de yngre |
|
|
|
Elgburger
Serveres med brød, salat og dressing |
Kr. 75,- |
|
|
Biffkarbonader av elg
Serveres med rødvinsjy, wokede grønnsaker og stuede poteter |
Kr. 85,- |
|
|
Biff stroganoff av elg
Serveres med ruccolasalat, nystekt brød og ris |
Kr. 120,- |
|
|
Pasta med fjellwok
Serveres med jegerflesk, revet ost og kald pepperrotsaus |
Kr. 85,- |
|
|
Elgtaco
Serveres med salat, urterømme, ost, løk og lefse |
Kr. 80,- |
|
|
Snitter (4 pr. pers.) |
Kr. 115,- pr. pers. |
|
|
Reker med majones |
|
Røkelaks med eggerøre |
|
Roastbiff med remulade |
|
Skinke med italiensk salat |
|
Karbonade med løk |
|
Ost og frukt |
|
|
|
Fingermat (eks.) |
Kr. 35,- pr. enhet |
|
|
Varmrøkt elg i lefse |
|
Gravet elg på toast med tyttebærrømme |
|
Glasert viltpaté med urtetoast |
|
Bruchetta med pålegg av fisk, vilt eller ost |
|
Røkelaksmosse i lefse |
|
Gravlaks og mandelpotet på erterbrød, garnert med rødbeter og løk |
|
|
|
5-retters (eks.) |
|
|
|
1. Fisketallerken Glomma
Røkt ørret, varmrøkt sik, gjeddemosse garnert med kreps, eggerøre, salat og sitron. Serveres med erterbrød |
|
2. Mandelpotetsuppe
Kremet mandelpotetsuppe garnert med gressøk og sprøstekt bacon |
|
3. Sorbet
Bringebærsorbet |
|
4. Hjortefilet
Helstekt i kryddersmør. Serveres med honningglaserte rotgrønnsaker, portvinsaus og slottspoteter. |
|
5. Varme whiskymulter
Serveres med hjemmelaget vaniljeis. |
|
Vi kan godt være behjelpelige med å sette sammen en festmeny, bestående av flere retter, eller dere kan sette sammen selv. |
|
Leveringsmuligheter |
|
Vi kjører maten ut fra Rena til strekningen Elverum, Hamar, Gardermoen, Oslo, Ski og Asker. |
Selvsagt tar vi avstikkere fra dette ved forespørsel. |
Fraktprisen avtales ved bestilling. |
Maten kan også hentes hvis ønskelig. |
|
|
|
|
|