Retter å velge imellom:

 

Fredag 8. april Olavs Pub kl 21.30

 

Pubens kyllingsalat   kr 139,-

m/ grillet kyllingbryst, bacon, oliven og rødløk. Toppes med parmesan.

Serveres med hjemmelaget Focacciabrød.

 

Olavs Biff 200 g  kr 249,-

m/ bearnaisesaus og saltkokte småpoteter, grønnsaker

 

Navakongen  kr 189,-

oliven, chilifeta, krydderost, westfalerskinke, oioli og

hjemmelaget focacciabrød

 

Fjellrøye  kr 209,-

Med smørsauterte grønnsaker, brokkoli, småpoteter, rømme og limesaus.

  

 

 

 

Lørdag 9. april klokka 17.00 Ristorantino Italiano, Nordre gt. 4

 

Pizza Capricciosa  kr 105,-

Skinke og Chamignon

 

Taglatella Dello Chef  kr 130,-

Hjemmelaget båndspagetti m/ skinke, champignon, erter, kjøttsaus og fløte.

 

Grillstekt ytrefilet m/ sitronbåt  kr 215,- (glutenfritt)

ikke saus

 

Filetto al tartuto kr 245,-

Indrefilet m/ trøffelsaus