Sjokoladekake - langpanneDette er den ultimate kakeoppskrift som
enhver bør sjekke ut! Sjokoladekake
Sett ovnen på 180 grader og sett i gang. Egg og farin piskes til eggedosis i en stoor bolle. Deretter blandes det tørre med det våte vekselvis oppi bollen. Margarinen må smeltes på nokså lav varme. Når alt er blandet sammen, og kjøkkenet ser passe rotete ut, helles blandingen oppi den smurte (gjerne med litt mel på også...) langpanna. La den stå i ovnen i 20-25 minutter, og ta den ut før den har blitt for svart! Sett panna på en rist eller noe sånt, så den får roa seg ned litt (avkjølt seg). Glasur
Når kaka har blitt nesten kald, kan du ha på glasur. Disse målene for glasuren er for store langpanner, så har du en liten, kan du fort halvere glasuringrediensene... Kaffen kokes, og margarinen smeltes. Bland melis, vaniljesukker og kakao i en bolle. Rør kraftig når du har oppi det våte, så blir det jevnt og fint. Smør alt utover kaken, og pynt med det du har tilgjengelig (NB! Ikke bruk kaktuser, det kan være farlig for tennene). Skriv en mail til Tomas Løvbukten om du var fornøyd! (evt. ikke fornøyd... :)
|