KEBABFORUM

Velkommen til Kebabologisk Institutt sitt debattforum.
Trykk HER for å vise debattforumet i FULLSKJERM.
 
 Spørsmål og SvarSpørsmål og Svar   GrupperGrupper   Registrer degRegistrer deg 
 ProfilProfil   Private meldingarPrivate meldingar   Logg innLogg inn 

Deig

 
Nytt emne   Svar på emnet     KEBABFORUM - Forum Hovedside -> Diverse
Les føregåande emne :: Les neste emne  
Forfattar Melding
Gjest






InnleggSkrive: ons aug 10, 2005 2:55 pm    Emne: Deig Svar med sitat frå dette innlegget

Noen som har oppskrift på rullekebab deig?
Til toppen!
Nidelv
Gjest





InnleggSkrive: ons aug 10, 2005 6:09 pm    Emne: Svar med sitat frå dette innlegget

Kopi fra reportasjen om Gatekebab:

Til både pita og lefse - 3 store kebabar:
3 dl kveitemjøl
1 og ei halv ts bakepulver
1/4 dl olje
1 dl vatn (varmt)
1 ts sukker
Til toppen!
Gjest






InnleggSkrive: ons nov 23, 2005 2:44 pm    Emne: Svar med sitat frå dette innlegget

Den oppskriften var litt for simpel.

Har sett at de bruker Kulturmelk i deigen sin flere steder her i Bergen.

Smaken er hinsides mye bedre enn hva man får til med hvetemel og vann...det er sikkert. Og elastisiteten er bedre og...

Har lett litt rundt etter en skikkelig oppskrift, men har ikke funnet noe enda.
Til toppen!
Vis innlegg frå:   
Nytt emne   Svar på emnet     KEBABFORUM - Forum Hovedside -> Diverse Alle tider er GMT
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikkje starte nye emner
Du kan ikkje svare på emner
Du kan ikkje endre dine eigne innlegg
Du kan ikkje slette dine eigne innlegg
Du kan ikkje røyste ved røystingar


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group