Les føregåande emne :: Les neste emne |
Forfattar |
Melding |
Gjest
|
Skrive: ons aug 10, 2005 2:55 pm Emne: Deig |
|
|
Noen som har oppskrift på rullekebab deig? |
|
Til toppen! |
|
|
Nidelv Gjest
|
Skrive: ons aug 10, 2005 6:09 pm Emne: |
|
|
Kopi fra reportasjen om Gatekebab:
Til både pita og lefse - 3 store kebabar:
3 dl kveitemjøl
1 og ei halv ts bakepulver
1/4 dl olje
1 dl vatn (varmt)
1 ts sukker |
|
Til toppen! |
|
|
Gjest
|
Skrive: ons nov 23, 2005 2:44 pm Emne: |
|
|
Den oppskriften var litt for simpel.
Har sett at de bruker Kulturmelk i deigen sin flere steder her i Bergen.
Smaken er hinsides mye bedre enn hva man får til med hvetemel og vann...det er sikkert. Og elastisiteten er bedre og...
Har lett litt rundt etter en skikkelig oppskrift, men har ikke funnet noe enda. |
|
Til toppen! |
|
|
|