www.hvitevareteknikk.no © 2011                   

 

 

 

 

Kjølekurs

 

 

 

Hvitevareteknikk i samarbeid med Elektronikkbransjen og Serviceutvalget for alle leverandører, holder

grunnlegende kurs i kjøleteknikk.

 

Kurset holdes i våres lokaler i Brennaveien 4, på Skytta industriomeråde.  

 

 

Hvordan kjølekurset vil gjennomføres:

 

Kursdagene vil gå fra fredag til og med søndag.  

 

 

 

 Da vi spiser og har noe teoretisk i vår kantine:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og vi har det praktiske på vårt verksted:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under kurset skal vi gå igjennom alle komponenter i kjøleanlegget og deres virkemåter, bruk av verktøy,

både praktisk og teoretisk feilsøking, termostatstyringer, trykk og temperatur, lockringer og sveising,

kompressor og , startanordninger, o.l.

 

 

Etter endt kurs skal deltageren kunne:

- beskrive virkemåte av et kjøleanlegg.

- utføre korrekt feilsøking.

- gjøre inngrep og utskifting av komponenter i kjøleanlegget.

 

 

Under kurset vil det være mulighet å kjøpe verktøy og utstyr fra Scanor. Vi vil legge opp til mest mulig praktisk arbeid, både med lockringer og sveiseapparat.

 

 

Kjølekurset krever ingen forhåndskunnskaper i faget.

 

 

 

For mere info og påmelding send e-post til: lasse@hvitevareteknikk.no eller: tom@hvitevareteknikk.no

 

 

Max 10 deltagere pr kurs.

 

 

 

 

 

 

Flere bilder fra kjølekurset kan du se hvis du klikker deg inn på,

http://bilder.hvitevareteknikk.no/#0.0

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                    

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurs i kjøleteknikk

 

Kjølekurs »

 

Vi vil i løpet av 2012, igjen

holde kjølekurs for bransjen,

følg med på våres hjemmesider for datoer og påmelding.

 

 

 

 

Neste kjølekurs er:  31.08.12 - 02.09.12

Send mail for påmelding og mer info.