Håkon Vatne

Pølsegrateng med makaroni

En veldig populær rett på norske middagsbord er pølsegrateng. Det finnes tonnevis av forskjellige oppskrifter på pølsegrateng, Denne gratengen er enkel å lage og veldig god.
Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bunnen av siden.

Pølsegrateng

Denne oppskriften er for:

4 porsjoner

Handleliste :
Dette trenger du for å lage god hjemmelaget pølsegrateng.

MengdeIngrediens
1Pakke røkt kjøttpølse
1Pakke økologisk makaroni
1Brokkoli
1Paprika
2Gulrøtter
1dl Kremfløte
1Egg
1Pose revet ost
Litt salt
Litt Pepper

Fremgangsmåte

Del pølsene i biter og kok opp makaronien. Paprikaen og gulrøtene kuttes i små terninger, mens brokkolien deles i små buketter. Tøm alt i en ildfast form. Visp sammen 1 dl fløte, 1 egg, litt salt og pepper, og hell det over. Legg revet ost på toppen.
Sett det inn i stekeovnen ved 225 °C i ca. 20 min.
Spis pølsegratengen før den blir kald.
Velbekomme.

Bokmerk eller del