Årets trener:
Jan Kristian Waaler
Adrian S. Akselsen og
Ymer vant ponni NM

Ymer og Adrian Solberg Akselsen, vant idag en overlegen seier i NM for ponni ekvipasjer på Biri Travbane, i klassen, kat. A. Ymer styrte ret t til tett i første sving og siden var Ymer og Adrian S. Akselsen helt overlegne og vant med mange lengder. Vi gratulerer med en kjempe innsats! Se flere bilder

Ivar Rønningen Æresmedlem
i Travforeningen

Holmestrand og Omegn Travforening avholdt sin Generalforsamling på Kaupang Gård. Her ble Ivar Rønningen utnevnt til Æresmedlem for sitt arbeid i travforeningen over flere tiår. Spesielt for innsatsen for opparbeidelse av treningsløypa på Løvald som etter DNT`s mening er den beste i landet. Flere profesjonelle kusker deler den oppfatningen. Ivar har stilt traktor og redskap til disposisjon vederlagsfritt i mange år.

Her blir Ivar Rønningen utnevt som Æresmedlem i HOT. Foto: Elisabeth Nicolaisen

28. november 2011:
Adrian S. Akselsen vant V5 løp i Drammen
Adrian Solberg Akselsen, vant idag, et V5 løp, for ungdomskusker på Drammen Travbane. Hesten, Jerker Vinn V.H., blir trent av Lars O. Romtveit, som Adrian jobber for om dagen. Vi gratulerer Adrian, med en flott styring og seier.
11. desember 2011:
Ny trenerseier til Eivind Gravdal
Tour de Paris, vant idag, et V5-løp på Jarlsberg Travbane, for ungdomskusker, som et 11 valg i spillet. Kusk i løpet var Andreas Tønnessen. Vinnertiden over 2100 meter auto ble 1.18,1. Seieren var verdt 16 tusen kroner for eier og trener Eivind Gravdal. Vi gratulerer!
16. desmber 2011:
Adde vant
Holmestrand og Omegn Travforening hadde ikveld julemiddag og markering av 125 år. Ponniløpet denne kvelden ble vunnet av foreningens egen ponni, Adde. Sara Marie Kittelsen kusket Adde fra distansen 1940 meter. Selv med langt tillegg så rundet de samtlige konkurenter. Mot siste sving var det et delvis samlet felt som tok opp jakten på ledende Isilom Alasse, men Sara og Adde slo seg foran kun få meter før mål. Vinnertiden ble fine 2.08,5. Her viste Adde skikkelig vinnervilje. HOT hadde med to ekvipasjerr til denne kvelden, Diagram og Sigridur Palina Helgadottir og Rusty´s Bellboy med Linda Engen i vogna havnet på nedre del av resultatlisten denne gangen. Dog hadde begge disse flere sekunders forbedring fra siste start. Vi gratulerer!
30. desember 2011:
Tour de Paris vant
Tour de Paris, vant idag, et montéløp på Jarlsberg Travbane. Rytter i løpet var Elsie Hafskjold, vinnertiden ble 1.15,6 over 2100 meter auto. Seieren var verdt 12 tusen kroner for eier og trener Eivind Gravdal. Vi gratulerer!
7. januar 2012:
Dobbel til Sara!
Morro på lokalkjøringen i regi Siljan Travklubb i dag. det ble en fin dag for tra av ponnikuskene fra HOT. Spesialt for Sara Marie Kittelsen, hus vant ponniløpet i overlegen stil med Adde på tiden 2.05,5. Vet ikke om det har skjedd før , men den kusken som vant ponnilølpet vant også monté løpet for varmblods! Classic Loop og Sara vant lett med krefter spart. Dette var Saras første monté løp. Vilde Jahren bringaker og Linda Engen deltok også med ponniene Diagram og Rusty´s Bellboy, de ble hhv 4 og 5. Vi gratulerer!