Advarsel: Inntak av disse kan føre til oppstemthet og energi!
Det fins etterhvert mange oppskrifter på Bounty. Denne er selvfølgelig sukkerfri, lavkarbo og enkel. Du trenger ikke mange «rare» produkter for å lage denne, og den er knallgod! Dette er min aller første lavkarbo-oppskrift. Det er nesten to år siden jeg komponerte den!
Du trenger:
Kokosmelk
2 ss kaldpresset kokosolje
2 ss sukrin
150-200 gram kokos
150 gram mørk sjokolade
Jeg bruker kokosmelken fra Santa Maria på grunn av dens lave innhold av karbohydrater. Jeg lar den stå kaldt i kjøleskapet så den skiller seg, og bruker så hele den stivnede delen. Dette smelter jeg i en kjele sammen med to stoooore spiseskjeer kaldpresset kokosolje.
Deretter rører jeg inn sukrin. Jeg bruker cirka to spiseskjeer, her det er bare å smake og ta så mye man ønsker selv. Rør deretter inn kokosen.
Kle en firkantet form (for eksempel en ildfast form eller en stor brødform) med plastfolie. Smør bounty-massen ut og sett den i kjøleskapet. Når massen er stivnet, etter 1-2 timer, løfter du den ut av formen, og skjærer den i passe store firkanter. En munnfull er passe størrelse, synes jeg. De første gangene jeg lagde disse, brukte jeg lang tid på å trille massen til kuler. Det ser veldig lekkert ut, men det smaker jo like godt og er mye raskere å lage ved å skjære opp firkanter. Så da gjør jeg det i stedet!
Smelt sjokolade. Jeg bruker gjerne Freia Premium 70 %, den liker alle i familien. Eller så kan du lage sjokolade selv 🙂 La sjokoladen avkjøles litt, og dypp så hver bit i den smeltede sjokoladen. Bruk to gafler når du gjør dette, slik at overflødig sjokolade renner av. Sett bitene på et brett kledd med matpapir, og sett de i kjøleskapet til de stivner. Oppbevares i en lufttett boks i kjøleskapet.
Disse er forresten gode uten sjokolade og. En skikkelig energibombe! Men obs: kokosolje øker forbrenningen og energinivået, så jeg kan ikke spise mange av disse på kvelden. Da får jeg ikke sove!
Velbekomme!
Tips: Hvis massen står i frysa, blir ikke sjokoladen så raskt full av kokos når du dypper den.
Smelt 50 gram sjokolade om gangen (pga dryssing fra bitene), og tilsett gjerne en ts kaldpresset kokosolje. Da smaker det ekstra Bounty, men smelter raskere i hånda.
Dette er en stor porsjon. Jeg lager hele, men lager bare til 1/3 eller 1/2 om gangen. Resten av massen oppbevares i plastfolie i frysa. Da slipper jeg å ha ferdige Bountybiter utover uka i kjølsekapet. og har nesten klart lørdagsgodteri uka etter også!
Coop sin kokosmasse inneholder 6,5 gram karber per 100 gram. Jeg bruker den!
Hvor mye kokosmelk bruker du? Halvparten av en stor boks eller?
Jeg setter boksen i kjøleskapet først, og så bruker jeg den stivnede delen! 400 grams boks!
Kjære vakre vene………jeg som ELSKER Bounty 🙂 !!!!
Oppskriften skal straks prøves.
Da håper jeg det blir suksess!
Desse såg jo berre fantastisk gode ut! Vi har Bounty med mørk sjokolade her nede (Belgia) og dette blir jo som den. Nam!
Takk 🙂 Jeg smakte en bit vanlig Bounty for en stund siden, den er helt ekstremt søt!
Mmm-mm-mmm! Denne er notert. Gleder meg allerede 😀
:):)
Herregud – dette blir min påskegodis, garantert! Jeg eeelsker bounty!
Skal du ikke en gang spise lavkarbosnop før påske? Du er gal 🙂 Også så sen påsken er i år, da!
Det var planen, men ser ut som den ryker til helga. Er ikke så godtesugen egentlig, men skal på hyttetur med litt veeel mange fristelser, så lurer på å helgadere meg likevel og lage et par slike. Må vel lage mer enn et par, kan se for meg at de blir populære 😛
De blir gjerne populære, særlig fordi det er umulig å oppdage at de er sukkerfrie 😉 Det er en stor porsjon, hvis du følger oppskriften!
Forøvrig er jeg sånn som er avhengig av å helgardere meg 😉
Nam….. Men orker ikke gå i butikken igjen nå, så får prøve den til helgen 😉 takk for oppskrift.
Vær så god 😉
Yammi!!
Har sjokkis i frysen nå, med karamell og kokosfyll. Spent!! 😀
Denne skal garantert prøves etterhvert. Såååå flott at du deler.
Klem
Sikkert nydelig sjokolade du har laget! Denne er litt sånn superenkel, jeg liker det 😉
Åh. NAM! Jeg tror jeg må lage disse imorgen. Jeg skal nemlig bure meg inn den kommende uken å skrive på hjemmeeksamen. Greit med litt godis da! 🙂
🙂 Å, da må du ha lykke til med eksamen! Spennende! Går nok veldig bra!
Får vann i munnen;)
Denne må prøves…må handle inn alt jeg trenger!
Ha en fin morsdag!
Klem;)
God morsdag til deg også, Turid 🙂 God klem 🙂
cocosa kan brukes til denne ja? 😀
Ja!!!! Jeg bruker extra virgin utgaven, for å virkelig få Bounty-smak 🙂
nammis! jeg elsker bounty og har prøvd flere av oppskriftene på lavkarbo. neste gang blir dte nok denne 😉
Jeg har sett mange oppskrifter, men jeg innbiller meg at jeg har laget den enkleste 😉
Har laget nydelige peppermyntehjerter lik denne oppskriften som også er helt fri for melk, sukker og gluten! Oppskrift finner du her: http://dagsmeny.blogspot.com/2011/02/mammahjerter.html
Ha en fin morsdag!
De var kjempefine!! Hvordan smaker kokos og mint sammen?
Jeg synes det smaker friskt og godt. De som har smakt på de, har enstemmig vært begeistret! 🙂
Spennende! Jeg har jo en annen oppskrift på mintsjokolade, men denne er nok verdt et forsøk!
Hei.
Laget Bounty i dag. Noen biter med 70% kokesjokolade, noen med lys kokesjokolade. De lyse er til kjæresten han er ikke glad i mørk sjokolade og det er tross alt Valentines i dag 😉 Jeg synes de ble gode og kjæresten ble kjempebegeistret! 🙂
Men, så noe rart… jeg tenkte at peppermyntedråper må være godt i og skulle foreslå det, men så har en annen kommet meg i forkjøpet 🙂 Når to tenker det samme må det vel bety at det er godt… 😉
Siste oppdatering på Bounty-fronten 😉
Jeg hadde ca halvparten av kokosfyllet igjen (du har rett i at det er en stor oppskrift!) og en del smeltet sjokolade. For å teste peppermynteteorien kom jeg på å tilsette peppermyntedråper i sjokoladen. Det ble kjempegodt! Grei måte å sjekke om man synes kokos og mint passer sammen 🙂
Ja, det var en kjempegod idé! takk 🙂
Da skal jeg kanskje tørre å prøve 🙂 🙂
Gjør det! Er spent på å høre hvordan du liker det 🙂
God helg!
God helg til deg også 🙂
Prøver meg på bounty i skrivende stund, men husket ikke å legge de i kjøleskapet i tide til at massen skilte seg. Hvor viktig er dette?
Dvs kokosmelken altså!
Ikke så viktig! Det bare blir litt mindre fast masse. Bruk smaksløkene mens du lager, det kommer til å gå fint! Men bruk bare den faste massen!! Lykke til!
Takk for hjelp! Men da er jeg trolig i trøbbel for nesten ikke noe av kokosmelken var blitt til fast masse… Vel, nå ligger den uansett til stivning i kjøleskapet, så får se hvordan den ender. Blir den helt rennende får jeg sette det på kontoen for prøving og feiling:)
Min konto er ganske stor 🙂 Krysser fingre likevel, jeg 🙂
Disse står nå i frysern til stivning! Gleder meg til å smake! 🙂 Ica sin kokosmasse inneholder også bare 6,5 karbs! Men eldorado sin var der 10,5 i tror jeg. Sinnsykt stor forskjell da, lurer på hva som gjør det…
Jeg lurer på om de er tilsatt sukker, jeg? På iherb kan du bestille kokosmasse som ikke er tilsatt sukker, jeg tror den inneholder 1-2 karber. Håper de blir vellykkete!
Kan man bruke splenda i stedet for sukrin? Og evt hvor mye? 🙂 Og MÅ man ha kokosolje?
Jeg brukte Splenda de første gangene, så ja 🙂 Men jeg husker ikke hvor mye jeg brukte! Smak deg fram! Det går sikkert fint uten kokosolje også. Lag en mindre porsjon og prøv! Denne porsjonen er nemlig veldig stor!
Hei!
Jeg fant denne oppskriften i går, var på butikken i stad, men jeg fant ikke kokosolje. Er det viktig å ha i?
Hvis jeg hadde lest de to siste kommentarene også, hadde jeg fått svar på det jeg lurte på.. 😛
🙂 🙂 Men jeg har ikke prøvd uten kokosolje selv, så jeg vet ikke hvordan de blir!
Tilbaketråkk: HAR LAGET SØTSAKA I DAG | Lindas Lille Verden
Heisann 🙂
Hvor mye kokosmelk skal det brukes i oppskriften? Kan ikke finne det noe sted 🙂
Hei, Elisabeth! Jeg kjøper en boks med 400 gram kokosmelk og lar den bli kald i kjøleskapet. Deretter skraper jeg ut den stivnede delen, slik at jeg er sikret å få en fast masse 😉 Kokosvannet som er igjen, setter jeg i kjøleskapet og later som jeg skal bruke til noe annet 😉
Hei igjen!
Sjokoladen ble helt nydelig og falt i smak hos alle som har fått smake, i alle aldre!! Takk så mye for raskt svar på spørsmålet og nydelig oppskrift! 🙂
– Elisabeth 🙂
Tusen takk! Så koselig at du ville gi meg tilbakemelding på dette- og så godt å høre at det falt i smak!
Har laget påskegodt ikveld – gleder meg til å smake imorgen! Men hvordan få sjokoladen flytende nok? Jeg fikk smeltet sjokoladen, men den ble ikke tyntflytende nok synes jeg!
Hei! Bland inn en teskje kokosolje/ Cocosa hvis du har! Bare husk at da smelter den raskere i romtemperatur også 😉
Ok, takk for svar!
Tilbaketråkk: Om å lage snop uten sukker « vaskebøtta
Hei! Hvor kjøper du den kokosolja?
Hei! Kaldpresset kokosolje kjøpes på helsekost, eller svært mye rimeligere på iherb.com 🙂 På helsekost koster den rundt 190 kroner. Jeg bruker nå en fra iherb (Jarrow formulas heter merket), og den koster cirka 55 kroner for samme mengde, og bare 4 dollar i frakt…
hvor mange karber blir det sånn ca i røra?
Hei Veronika! Det spørs litt på hvilket merke du har på kokosen. Coop sin har vel 6 gram per 100, mens den på Rimi har over 20/100. Med coop sin OG 200 gram masse, blir det 16 gram karbohydrater i hele røra. Det er en stor porsjon!!
Hei, kom over denne oppskriften i går og MÅTTE hjem å testes!
Fantastisk, nydelig godt! 🙂 Takk for at du deler:):) Super helg til deg:)
Takk, så herlig at du syntes det! Super helg ønskes tilbake 🙂
Hei 🙂 Hvor lenge skal kokosmelken stå i kjøleskap? Og kan koskosmelken stå i frysen for å bli fortere stiv?
Jeg lar den stå et par timer minst, men du må ikke sette den inn! Det er bare for at litt mer av massen skal stivne 😉 Du kan helt sikkert putte den i frysa, men du kan også bare lage i vei hvis det haster 😉 Den stivner fint uansett!!
Tilbaketråkk: NYE SIDER | Blisunn
Disse ser jo vanvittig gode ut da, og så jeg som ikke kan få nok av bounty! Denne må prøves! Men hvor i all verden kjøper man alle disse greiene da, kaldpresset kokosolje, kokosmelk og sukrin? I en liten by uten sånne spesielle, utenlandske butikker?
Kokosmelk kjøpes på butikken, på boks 🙂 Ellers har jeg svart deg i innlegget om kafetips 🙂
Jeg må spørre litt igjen jeg da 🙂 Var på Kiwi i dag og så etter kokosmelk, men på innholdsfortegnelsen stod det kokosnøttkonsentrat..?Og vann, og litt til. Er dette riktig? Jeg trodde kokosmelk var mer ren, ja, kokosmelk…er det flere typer?
Hmmm… Jeg kjøper alltid Santa Maria sin, og på den står det fruktkjøtt fra kokosnøtt, vann, E471, E466. Hvilket merke var den du så på?
Det var Eldorado sin. Og så hadde de en i lettutgave…lettmaten kommer man visst ikke unna nei. I hvilken butikk handler du SM sin da?
På prix, meny og rimi 🙂
Ehh…en liten ting til…det blir mange spørsmål nå i starten, beklager, beklager… 😦 Kan jeg spørre deg hvilken kokosolje du kjøper på iherb, er det extra virgin eller expeller pressed? Jeg er ikke så bevandret i hva de forskjellige benevnelsene betyr, og jeg vet ikke hvilken av disse som er kaldpresset.
Jeg kjøper begge to 🙂 Expeller pressed er uten smak, så den steker jeg i. EV bruker jeg for eksempel i Bounty og ting jeg vil skal smake kokos 🙂
Takk for svar 🙂
Eg er på bygda for tida utan tilgang på så veldig utval i butikken. Er det mogleg å bruka Delfiafeitt i staden for det kokosfeittet ein kjøper på helsekost? Det står på Delfiapakken at det er herda kokosolje. Men det smakar jo ikkje kokos:-/ Superfin blogg, forresten!
Vet du, jeg tror det går fint uten kokosolje eller delfiafett! Prøv med bare kokosmelk du 🙂 Tusen takk!
Tilbaketråkk: Konkurranse: iherb-shopping! | Fristende lavkarbo
Jeg lagde disse i går og himmel så gode de var!! Disse skal jeg definitivt lage flere ganger 🙂
Veldig fin blogg du har forresten 🙂
Hei, du et lite blondine spørsmål… Det er den vanlige rosa Santa Maria melken du bruker ikke sant? Jeg fant både light, organic og vanlig coconut milk… Den organiske var jo skyhøy i antall karbiser, light og den vanlige var 1gr om jeg ikke husker helt feil.
Skal lage disse i kveld, gleder meg! 🙂
Ikke noe blondinespørsmål det vel! Beklager sent svar, jeg har vært på farta i dag. Jeg bruker den vanlige rosa, jeg. Ikke light på skikkelig lavkarbo 🙂 Lykke til. De er gode .)
De ble knallgode! Takk 🙂
Takk! Bare hyggelig 😉
NAM så gode disse var!! Men må spises før de når romtemperatur så ikke de blir klissete og bløte.. (Ikke at det er noe problem egentlig… de fikk fort bein å gå på..)
Min kjære syns jeg lager mye rart goderi, men disse fallt i smak hos ham – og besøket fikk med seg oppskrift. 🙂
Min erfaring er at alt lavkarbo snop må spises kjøleskapskalde, før de blir bløte. Jeg har samme erfaring som deg – det er ikke noe problem 🙂 Takk for tilbakemelding, det var hyggelig!
Takk for at du har delt denne oppskriften! Laget denne i dag, og herlighet så godt 😀 Flaks at samboeren min ikke liker kokos, så får jeg det hele for meg selv 😉
Gleder meg til boken din kommer ut, den skal helt klart få en plass på kjøkkenet mitt!
God helg 🙂
Har ikke sukrin, og ser det blir vanskelig å få fatt i på en søndag. Er disse god uten sukrin også tror du? 🙂
Det smaker iallfall kokos, og det er naturlig søtt! Prøv en liten porsjon 🙂
Dette ser bare helt deilig ut, og jeg det blir første gang jeg skal ha noe «lørdags-godter» siden jeg startet på lavkarbo for 2 uker siden:-) Gleder meg til både å lage de og å prøve de!
Tusen takk for flott blogg som jeg akkurat nå oppdaget! 🙂
Tusen takk! Håper de faller i smak – og lykke til videre på lavkarbo 🙂
Tusen takk selv! 🙂 Synes det er spennende å tenke så mye nytt og egentlig så enkelt. Ting går utrolig nok helt av seg selv med litt planlegging og surfing etter oppskrifter:-) Gleder meg til bakeboka di! 🙂
Ja, man må suge til seg tips og erfaringer fra andre! Bounty-oppskriften er jo for eksempel superenkel! Jeg må ha det sånn at ting er enkelt, jeg 🙂 Og takk! Gleder meg jeg også 😉
Jeg og dattra lagde bounty ikveld for første gang. Kjempesuksess og hun er fremdeles overrasket og imponert at det går å lage noe så godt uten sukker! Enkel å få til og hun var bra stolt da hun serverte faren og storebroren:)
Tilbaketråkk: Hjemmelaget lavkarbo Bounty! | Frkreyes.no
hei. et lite spørsmål. kokkosmelken stivner ikke. njå har denn stått i kjøleskapet siden i går og like flytende.. hva gjør eg?
Hei! Jeg vet ikke, for å være ærlig. Jeg har opplevd en helt flytende kokosmelk en gang før, og den brukte jeg ikke. Har du kjøpt på boks, eller sånn ny på liten pappkartong? For den vet jeg ikke hvordan oppfører seg. Hvis alt er rennende som kokosvann, går det nok ikke, dessverre.
det er på boks. denn fra eldorado. er det denn du har brukt og. har kjøpt en ny boks i dag som har stått i kjøleskapet en stund men det er bare flytende det og…
Jeg bruker den fra Santa Maria, den blir sånn tykk, kremete. Jeg vet neimen ikke, dessverre. Jeg spør på facebook-siden min. Hvis du liker siden min på fb,kan du gå inn der og se om det kommer noen svar.
okey. eg har ikke profil på facebook eg så eg får ikke sjekket det. hvor kjøper du kokkosmelk fra santa maria?
Prix og Meny iallfall. De skrev at den skulle stivne etter å ha stått i kjøleskapet, men at de tror den er tilsatt mer vann og at det er det som er problemet. Også foreslo en at du bladde litt oppover i kommentarfeltet. Blue Dragon sin kan også brukes!
okey. ja eg så på de små boksene til blue dragon. men hvor mange bokser må eg ha da?
Dette er jo helt fantastisk!!! Hvor mye av den kokosmelken bruker du i en slik blanding?
Den kremete delen. Det er vel ca 2 dl, men varierer faktisk etter hvor mye som er stivnet i akkurat den boksen.
Mmmm! Måtte sniksmake èn, mens resten står i kjøleskapet og skal bli med på hyttetur i helgen! Nydelige, og garantert en ny helgefavoritt 😀
Herlig 😀
Disse ble kjempegode 🙂
Det er en utrolig flott blogg du har og jeg er stadig innom og snuser på godbitene 🙂
Er det ok at jeg legger de jeg laget ut på min blogg og linker til deg?
Toril
Det er bare hyggelig! Tusen takk 🙂
Hei. Noen som vet hvor lenge de holder seg? Kan jeg large stor porsjon Og oppbevare I boks I kjöleskapet?
Hvor lenge holder disse seg mon tro? Lurte på om de var noe å legge under juletreet nemlig…men da smelter de kanskje?
Hvis du tar de ut av kjøleskapet litt før de skal under treet, så går det kanskje? Sjokoladen smelter jo raskt!
Tilbaketråkk: Farlig godt: Bounty « Lite karbohydrater, mye godt
Hej Cecilie 🙂 Jätte goda bountys! Linkar till din blogg från min 🙂 Tipsar om din bok, som by the way finns på min önskeliste till Nissen 🙂
Tusen takk, Mia! Så hyggelig 🙂 God fredag!
Hei Cecilie, har kjøpt boka di og prøvd både noen kjeks og i dag har jeg laget karameller er spent.
Men så lurer jeg på en ting ang. cocosmelk du sier at Santa Maria har færrest karber. Jeg så at rema har en egen som det er 1 karb pr 100 gr. Er det mer eller mindre enn Santa Maria sin?
Forrøverig boka er kjempe fin, både spennende oppskrifter og fine bilder.
Tusen takk! Du, det er akkurat det samme, 1 gram. Håper karamellene ble bra 🙂
De ble kjempe gode, laget de uten noe annet, men neste gang blir det med nøtter av noe slag.
Har akkurat laget ferdig mine første bountys, og dette var jo superenkelt!!! Hadde 1 ts tragant i for å se om det hjalp på konsistensen. Hadde på sjokoladen når bitene var helt fryst, og ikke så mye som ett lite kokosgryn løsnet og ramlet opp i sjokoladen!
Gleder meg ekstra mye til jul nå:-)
Hei,
Utrolig fin og nyttig blogg:-)
Tusen takk for en enkel bounty oppskrift, dette er min første godteri.
Jeg la om kostholdet mitt til lavkarbo ei uke siden.
kokosmassen står nå i kjøleskapet. Kan tenke meg hvor namm namm de vil bli ; -)
Gleder meg til å kose meg med litt søtt uten dårlig samvittighet.
skal kjøpe boka di så snart som mulig.
Tusen takk igjen
Tusen takk! Håper bountyen falt i smak, de er gode og enkle! Lykke til med ditt nye kosthold!
Tilbaketråkk: Hjemmelaget BountySjokolade. « Frøken Cava
Tilbaketråkk: Bounty- hjemmelagd og sukkerfri | | Elin LarsenElin Larsen
Disse er nydelige! Jeg laget dem til påske og fikk super respons fra venner og kjente 🙂 Herlig når de som vanligvis er supersukkeravhengige også liker det sukkerfritt 🙂
Jeg har satt massen i kjøleskapet nå. Er mulig jeg ikke rekker å gjøre noe med den før i kveld… hvordan tror du det går? Kan den få stå der til jeg har tid?
Disse ble veldig gode. 🙂
Eneste problemet var at jeg spiste et par tre på kvelden, og fikk faktisk ikke sove før klokka var fire på natta. Så jeg skulle nok hørt å deg. 😉
Takk for oppskrift; de er utrolig gode. Fare for overspising er stor.. 😉
Hei fant denne i dag men må jo si at anbefaler kokos krem da det bare er stiv masse. Det vil si det er det som er den stive massen du tar ut av melke boksen og set får du på fleste innvandrer butikker.
du nevner Coop sin kokosmasse , men jeg ser ikke at du bruker den i oppskriften? Er det jeg som bare er helt på jorde? Ser bare kokosmelk og kaldpresset kokosolje.. er det forresten kokosolje som er cocosa? Er litt ny på området her, så må ha alt inn med teskje:)
Tilbaketråkk: Hjemmelaget Bounty! –
Tilbaketråkk: Bounty | Naturlig Mat
Tilbaketråkk: Lørdagsgodt! « hegnarsprek
Tilbaketråkk: Bountysjokolade | Naturlig Mat
så kjempe godt ut!:) hvor får jeg kjøpt kaldpresset kokosolje?
Hei Malin! De er kjempegode! Kaldpresset kokosolje kan kjøpes på helsekost eller i noen store matbutikker. Ellers kan det kjøpes mye rimeligere på iherb.com, hvis du kjenner til det? Slik som denne: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Extra-Virgin-Coconut-Oil-16-oz-454-g/2505
Hei! Disse så så gode ut, så tenkte jeg skulle prøve å lage de i dag. Men det ble ikke noe av, fordi kokosmelken ikke delte seg, og den har nå stått i kjøleskapet i 5-6 timer… Kan jeg da bare bruke den ikke-stivnede kokosmelken? 🙂
Beklager at jeg er så treeeeg til å svare! Prøvde du noe? Jeg tror kanskje jeg ville tatt 2-4 skjeer fra kokosmelka, jeg 🙂
Jeg tok halve boksen, og det var helt passe! Kjempe god oppskrift! 😛
Så bra! Takk for tilbakemelding! Jeg fyser veldig på bounty selv om dagen, må snart kokkelere litt 🙂
Tilbaketråkk: God jul! | Hverdagskost - Ernæring og helse
No står bountyane mine i kjøleskapet, og eg er veldig spent på resultatet! Eg vart litt usikker fordi kokosmelka ikkje skilte seg, men eg tok ca 1,5 dl likevel, og etter eg tok den ut av fryseren såg det ikkje så værst ut, anna enn at den var veldig tynn (noko som sikkert òg var fordi eg halvverte heile oppskrifta sidan eg berre skulle prøve meg fram).
Det var èin ting eg stussa over då eg skulle lage dei, og det var kokosoljen. Fordi den er jo kald, men var det meininga at den skulle tine til flytande væske, eller gjorde eg «rett» då eg tok to ss med den «tørre» oljen direkte frå glaset? Superfin blogg, forresten! Mykje godt og spennande her. 🙂
Tilbaketråkk: Vegan Coffee Bounty | min glade mage
Tilbaketråkk: God jul! Og hjemmelaget bounty, nam! | Hverdagskost