MENYForrettarRekecocktail m/ melbatoastPosjert laksefilet på salatseng Kanapé m/røkelaks og eggerøre SupperBlomkålsuppeCampignonsuppe Kjylligsuppe m/ris Aspargessuppe Fiskesuppe a la Jæren Det serveres brød til alle suppene Hovudrett FiskKokt laks m/rømmesausm/grønnsaker og agurksalat Ristet Steinbitfilet m/rømmesaus m/dagens grønnsaker Hovudrett av kjøttSursteikm/friske grønnsaker og waldorfsalat, tyttebær Kalvesteik m/friske grønnsaker Rørte tyttebær Lammesteik m/friske grønnsaker Rørte tyttebær Røkt Svinekam m/madeirasaus og surkål, grønnsaker og surkål / rødkål, Biff av ytrefilet m/fløtesaus og smørdampa grønnsaker Biffen veier 200 gram og serveres en gang, men koster som 2 gangers servering Valget står fritt mellom kokte eller fløtegratinerte poteter, eller hva med hjemmelaget potetstappe med bacon! Grønnsaker velges også etter eget ønske til hovedrett for fisk og kjøtt DesserterHjemmelaget karamellpuddingserveres med ditto karamellsaus Sitronfromasj laget på den gamle måten m/bringebærsaus Fløteis a la Friestad Hjemmelaget is m/friske frukter og varm sjokoladesaus Sjokoladefondant Deilig varm sjokoladekake m/hjemmelaget is og bringebærcoli Sjokolademousse Hjemmelaget så klart, m/varm vaniljesaus Tilslørte Jærpiker ?? Riskrem m/rød saus Gele m/vaniljesaus KoldtbordFiskeretter:-Røkt Laks: 30 gram per person -Fiskeaspik: 75 gram per person Kjøttretter: -Roastbiff: 3 skiver per person -Hanburgerrygg: 2 skiver per person -Svinesteik: 1 skiver per person -Oksetunge: 1 skiver per person -2 sorter spekemat: 2 skiver per person -Kald kylling: 1/8 kylling per person -Karbonade: 1 per person Brød: -Loff: 3 skiver per person -Grovt/kneip: 2 skiver per person -Smør Tilbehør: -Potetsalat: 100 gram per person -Waldorfsalat: 100 gram per person -Eggerøre: 1/2 egg per person -Grønn salat: 75 gram per person -Remulade: 40 gram per person -Thousand Island dressing: 40 gram per person -Rømme: 40 gram per person -Steikt løk: 20 gram per person Desserter: 2 typer etter fritt valg (Se i menyen) (Legges ikke opp på fat ved catering) Ønskes andre ting enn det som er beskrevet her, ta kontakt, så skal vi nok bli enige. Priser(per pers.)Forretter: fra kr 45,- Supper: fra kr 45,- Hovedretter Fisk, kjøtt: fra kr 100,- Tillegg for 2 ganger servering: fra kr 35,- Desserter: fra kr 45,- (inkl. kaffe) Koldtbord: fra kr 170,- Oppdekking og Servering: kr. 210,- (inkluderer: lys, duker og servietter, skjenking av drikke til maten, kaffe til dessert samt oppsett av kakebord med kaffe senere på kvelden, arrangement til 01:30) Koldtbord, catering (inkl. fat, skåler): kr. 185,- Lokalleie kommer i tillegg: kr 6000,- for hele bygget, eller 3000,- for bare stallen. |
|