Ta kontakt
| FAKTA | MENY | | |

MENY

Forrettar
Rekecocktail m/ melbatoast
Posjert laksefilet på salatseng
Kanapé m/røkelaks og eggerøre

Supper
Blomkålsuppe
Campignonsuppe
Kjylligsuppe m/ris
Aspargessuppe
Fiskesuppe a la Jæren

Det serveres brød til alle suppene

Hovudrett Fisk
Kokt laks m/rømmesaus
m/grønnsaker og agurksalat

Ristet Steinbitfilet m/rømmesaus m/dagens grønnsaker
Hovudrett av kjøtt
Sursteik
m/friske grønnsaker og waldorfsalat, tyttebær

Kalvesteik
m/friske grønnsaker Rørte tyttebær

Lammesteik
m/friske grønnsaker Rørte tyttebær

Røkt Svinekam
m/madeirasaus og surkål, grønnsaker
og surkål / rødkål,

Biff av ytrefilet
m/fløtesaus og smørdampa
grønnsaker
Biffen veier 200 gram og serveres en gang, men koster som 2 gangers servering

Valget står fritt mellom kokte eller fløtegratinerte poteter, eller hva med hjemmelaget potetstappe med bacon! Grønnsaker velges også etter eget ønske til hovedrett for fisk og kjøtt

Desserter
Hjemmelaget karamellpudding
serveres med ditto karamellsaus

Sitronfromasj
laget på den gamle måten m/bringebærsaus

Fløteis a la Friestad
Hjemmelaget is
m/friske frukter og varm sjokoladesaus

Sjokoladefondant
Deilig varm sjokoladekake
m/hjemmelaget is og bringebærcoli

Sjokolademousse
Hjemmelaget så klart, m/varm vaniljesaus

Tilslørte Jærpiker
??

Riskrem
m/rød saus

Gele
m/vaniljesaus

Koldtbord
Fiskeretter:
-Røkt Laks: 30 gram per person
-Fiskeaspik: 75 gram per person

Kjøttretter:
-Roastbiff: 3 skiver per person
-Hanburgerrygg: 2 skiver per person
-Svinesteik: 1 skiver per person
-Oksetunge: 1 skiver per person
-2 sorter spekemat: 2 skiver per person
-Kald kylling: 1/8 kylling per person
-Karbonade: 1 per person

Brød:
-Loff: 3 skiver per person
-Grovt/kneip: 2 skiver per person
-Smør

Tilbehør:
-Potetsalat: 100 gram per person
-Waldorfsalat: 100 gram per person
-Eggerøre: 1/2 egg per person
-Grønn salat: 75 gram per person
-Remulade: 40 gram per person
-Thousand Island dressing: 40 gram per person
-Rømme: 40 gram per person
-Steikt løk: 20 gram per person

Desserter:
2 typer etter fritt valg (Se i menyen)
(Legges ikke opp på fat ved catering)

Ønskes andre ting enn det som er beskrevet her, ta kontakt, så skal vi nok bli enige.

Priser

(per pers.)
Forretter:   fra kr 45,-
Supper:   fra kr 45,-
Hovedretter Fisk, kjøtt:  fra kr 100,-
Tillegg for 2 ganger servering: fra kr 35,-
Desserter:   fra kr 45,-
(inkl. kaffe)
Koldtbord: fra kr 170,-

Oppdekking og Servering: kr. 210,-
(inkluderer: lys, duker og servietter,
skjenking av drikke til maten, kaffe til dessert samt oppsett av kakebord med kaffe senere
på kvelden, arrangement til 01:30)


Koldtbord, catering (inkl. fat, skåler): kr. 185,-

Lokalleie kommer i tillegg: kr 6000,- for hele
bygget, eller 3000,- for bare stallen.