mandag 13. juli 2009

Jordbær og rabarbrapai

Sommer og sol, en fin ettermiddag til å invitere gode naboer!

Vi høster fra egen hage. En sannhet med visse modifikasjoner..... Rabarbra fra egen hage, og jordbær fra Linesøya ble til smuldrepai med vaniljeis! Mmmmm.......
Kuttet jordbær og rabarbera, ikke bittesmå biter, la det i paiform strødde på blanding av sukker og potetmel, og blandet godt. Smuldret deigen over, og strødde på litt sukker-og-kanel blanding til slutt. Stekte midt i ovnen på 225 grader i ca 25 minutter.
Naboene kom på kaffe, og vi kosa oss både store og små ;)

1 kommentar:

  1. Mmmm...det såg ut som ein deilig pai!
    Takk for koseleg helsing på blogen. Kjekt å kunne inspirere! Ser at du har kasta deg på redesign-bølg, du også. Kjempemange flotte barneplagg!

    SvarSlett