fredag 12. november 2010

Dagens tips: Hjemmelagde knekkebrød...

Nå har jeg prøvd meg på å lage knekkebrød, og de smaker kjempe godt! Oppskriften består stort sett av frø og eggehviter og det er veldig enkelt å lage. Det som også er suprt er at de er glutenfrie. Tenkte å legge ut oppskriften her, sånn at dere også kan prøve dere!!





Du trenger:
2 dl linfrø
3-4 eggehviter
2 dl solsikkekjerner
1/2 dl gresskarkjerner
1/2 dl sesamfrø
Skal gjøres:
1. 2 dl linfrø legges i bløt i 3-4 eggehviter (evt. litt vann om nødvendig). La ligge noen timer eller over natten.
2. Putt i resten av ingrediensene når linfrøene har vært lenge nok i bløt, og bland det sammen.
3. Ta bakepapir på en stekeplate.
4. Hell blandingen ut på bakepapiret, fukt hendene i kaldt vann og fordel blandingen utover til et tynt lag.
5. Stek i ca. 60 minutter ved 150 grader, deretter i ca. 20
minutter ved 100 grader.
6. Del opp knekkebrødet i ønsket størrelse med feks. en pizzaskjærer.

Lykke til og ha en strålende fredagskveld!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar her hos meg... Det setter jeg veldig stor pris på! <3