lavkarbo-is

Jeg har levd på lavkarbo-mat i perioder før, helt problemfritt :) Det eneste er at jeg har blitt fornøyd (både utenpå og inni) og da fulgt strømmen når det kommer til bursdasselskaper, fester osv og glidd ut igjen! For en mnd siden bestemte jeg meg for å kjøre på igjen, ikke bare for en periode, men å faktisk gjøre det til en livsstil :) Dette er fordi jeg både vil føle meg fin til bikinisessongen og fordi det er et kosthold jeg faktisk klarer å følge! Det er utrolig hvor mye bedre jeg føler meg ved å kutteut karbo-bombene. Jeg er gladere, har mer energi, renere hud .. Ja, bare positive ting egentlig! Så i går gjorde Maria og jeg en innsats og lagde hjemmelaget is på lavkarbovis! Den ble KJEMPE god!




Du trenger:


- 3 dl. kremfløte
- 3 eggeplommer
- Ca. 2 spiseskjeer søtningsmiddel som ikke påvirker blodsukkeret (sukrin eller natreen)
- Vaniljeessens eller vaniljestang
- Mørk sjokolade (vi brukte 85%)


Pisk eggeplommene og søtningsmiddelet til en tykk masse. Gjør det samme med kremfløte. Blandt deretter dette sammen ved å vende det inn slik at du får en luftig blanding. Tilsett vaniljen og den hakkede sjokoladen. Settes i fryseren i 3-4 timer. Enjoy!


Neste gang skal vi prøve med bringebær :)


Oppskrift tatt fra Fotballfrue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar