Etiketter

nelly

tirsdag 2. november 2010

DAGENS MIDDAG

Dagens middag var Salma-laks med fenikkel, champignon og gul løk, med crème fraîse saus, ris og salat.
Vær obs på at fenikkel skaper en metthetsfølele.

 Handleliste:
  • laks
  • fenikkel
  • løk (rød og gul)
  • champignon
  • crème fraîse
  • ruccola
  • agurk
  • søt paprika
  • sukkererter
  • avocado
  • mais
  • ris


Start med å koke ris. Så skjæres laks, fenikkel, gul løk og champinon i biter. 


Stek grønnsakene, når de er gyldne ta de ut av stekepannen.


 Stek laksen med salt og pepper, når laksen er nesten ferdig tilsett grønnsakene igjen.


 Tilsett en boks med crème fraîse, og la småputre i ca 10 min.


Lag salat av: ruccola, søt paprika, rødløk, mais, sukkererter, agurk og avocado.


BON APPETITE! 
(se linselusen, Prada, bak bordet)

Hva syns dere om retten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar