fredag 28. mai 2010

UTSLÅTT AV ADIDAS CUP

Det ble 2-2 mot Lisleby i den siste kampen i Adidas Cup.
Et mikroskopisk håp til å gå videre hadde vi, men det ble med det.

Vi lå under 0-1 til pause og Lisleby øket til 2-0 tidlig i 2.omg. etter en gedigen forsvarstabbe av oss, som gjorde at Adrian gikk berserk på sidelinja (håper det blir siste gangen i år).
I 1.omgangen la vi oss på motstanderens nivå og spilte en rolig og kjedelig fotball.
Ble alt for mye "lange flatæ ballær på vingane".
Men etter 0-2, våknet gutta til liv og viste oss hva de var gode til. Gerri ble spilt fri etter en flott pasning fra midtbanen, som tok skikkelig tak i siste halvdel av omgangen. Gerri stormet mot mål og klinket ballen i nettet, utagbart for keeperen.
Utligningen til 2-2 var en perle - midtbanen sendte nok en gang en flott pasning, denne gangen til Knut som stormet oppover venstre kant og la den enkelt over til Brani som hadde bare å legge ballen i mål.
Honnør til gutta som stod kampen helt ut denne gangen og ikke ga opp.