Fotballskolen på Hasle er anbefalt i de to første ukene av sommerferien. Koster 600,- og er for skoleelever tom. 10 klasse. Mer info finner du her.

Første seier i serien!!!!

Det ble seier 7-0 over Oppegård på deres flotte kunstgressbane igår.

Vi var 10 mann som møtte på Oslo S for å ta toget til Oppegård (mye raskere enn å kjøre bil). Selv om Ruben trodde han skulle vente på at konduktøren skulle blåse i fløyta før han gikk ombord.
En dameforelder fra Oppegårdlaget hørte vi var ombord og kom bort til oss for å si fra at vi skulle gå en en stasjon før vi trodde vi skulle gå av.
Litt skeptiske var vi, ville hun lure oss med dirty triks til å gå en omvei så vi skulle bli slitne før kampen? Men neida, vi fikk en fin tur fra stasjonen til banen, gjennom en golfbane, hvor vi var litt nervøse, da det stod noen gamlinger med driver'n klar til å slå. Så stor takk til den hyggelige damen.

Vi skulle derimot ikke være like hyggelige mot Oppegårdlaget. Etter 2 min. ble ballen spilt fra venstre kant til våre spisser, men ingen fikk tak i den, ei heller forsvaret til Oppegård, for på bakre stolpe kom Gerri å satte ballen mellom beina på keeperen - 1-0 til oss. Knut for også en megasjanse, men skjøt i stolpen før han måtte løpe av banen og på do. Kanskje derfor han bommet.
Gutta tok det for gitt at dette ble en lett kamp og spillet ble deretter.
Vi roter det til både fremover og bakover på banen.
Og gutta, VI spiller i rød drakter med blå stripe ikke i gule, som noen trodde da de sentret til motstanderen. Det ble mye F%&$ og H&£$*&% fra Igor resten av omgangen.

2.omg. startet som den første, da Daniel ble frispilt etter 2 min. innenfor 16meteren og rundet en forsvarer og satte ballen i nettet over keeperen.
Fra det 40. til det 65. min. ble det Brani-show med ekte hattrick, med god hjelp av våre midtbanespillere (Kyrre, Ruben og Ambar) som jobbet iherdig gjennom hele kampen.
Glosene til Igor var litt annerledes enn i 1.omg., nå kom "se, vi spiller fantastisk fotball" og "herlig gutta" ikke bare en gang, men flere ganger, mens Adrian var stille av beundring.
10 min. før slutt la Ambar på til 6-0 og Adrian og Igor skrek "Steinar spanderer Cola med 8-0 seier". Ett min. senere skåret Gerri sitt andre etter at keeper ga retur fra et hardt skudd fra Knut.
En virkelig herlig 2.omgang av gutta og fortsetter dette spillet kan det bli mange lag som får seg en overraskelse resten av sesongen.

Noen familiemedlemmer var heldige å få meg seg vår første seier i serien i det fine været og i tillegg fikk med seg alle gutta i bil hjem. Og takk for det!
Bare undertegnede måtte ta toget, men siden jeg slapp å spandere Cola på gutta (ble bare 7-0 He,He), tok jeg denne selv inkl. 3 deilige grillpølser i kiosken til Oppegård.

Steinar

UTSLÅTT AV ADIDAS CUP

Det ble 2-2 mot Lisleby i den siste kampen i Adidas Cup.
Et mikroskopisk håp til å gå videre hadde vi, men det ble med det.

Vi lå under 0-1 til pause og Lisleby øket til 2-0 tidlig i 2.omg. etter en gedigen forsvarstabbe av oss, som gjorde at Adrian gikk berserk på sidelinja (håper det blir siste gangen i år).
I 1.omgangen la vi oss på motstanderens nivå og spilte en rolig og kjedelig fotball.
Ble alt for mye "lange flatæ ballær på vingane".
Men etter 0-2, våknet gutta til liv og viste oss hva de var gode til. Gerri ble spilt fri etter en flott pasning fra midtbanen, som tok skikkelig tak i siste halvdel av omgangen. Gerri stormet mot mål og klinket ballen i nettet, utagbart for keeperen.
Utligningen til 2-2 var en perle - midtbanen sendte nok en gang en flott pasning, denne gangen til Knut som stormet oppover venstre kant og la den enkelt over til Brani som hadde bare å legge ballen i mål.
Honnør til gutta som stod kampen helt ut denne gangen og ikke ga opp.

Steinar

2-2 og ute av Cup'en.

Årvoll 1 - Ski 1-5

Kampen bølger frem å tilbake uten de helt store sjansene til noen av lagene.
Etter en halv får Knut en stikker som keeper redder og slår den i tverrliggeren.
2 min. senere går Ski opp i 1-0 ledelse og 5 min. senere øker til 2-0, som også ble pauseresultatet.
Tidlig 2.omg. øker Ski ledelsen til 3-0 på straffe (hands - ikke noe å si på den).
I det 60.min. får Knut igjen ballen på midten og avanserer noen meter før han klinker til rett i tverrliggeren igjen.
Ibba settes frem som spiss og takker for tilliten med skåring etter flott spill på venstrekanten. På slutten av kampen øker Ski til både 4-1 og 5-1, uten at vi får til noe i det hele tatt.
Vi spilte 4-4-2 og da kan ikke enkelte spillere stå seg gjennom nesten hele kampen.
Enkelte av gutta har av en eller annen grunn så dårlig kondis at en skulle tro de ikke hadde trent før i det hele tatt.
Egen trening - Kondisjonstrening !!!!!

Føler at vi gir bort 3 poeng, da både innsats og samhandling på banen var heller laber. Men vi får ny sjanse til høsten.

Steinar

Årvoll 2 – Vålerenga 3 6 – 1.

Ny storseier i 3. div. for Årvollgutta.

Det startet ganske jevnt der Vålerenga spiller bra ball til hverandre. Etter en stund kommer vi mer inn i spillet. Etter 6 minutter greier Abdi (?) å tre en ball gjennom forsvaret til Vålerenga og Sari snapper den opp, som han har gjort så mange ganger i det siste, og setter den i nota.
1 – 0 til oss.

Kampen bølger en stund frem og tilbake. Vi har god kontroll over midtbanen og forsvaret rydder bra opp, men vi greier ikke helt å skape de store sjansene før Schafici etter 18 minutter kommer alene med keeper og sikkert setter ballen i mål. 2 – 0.

Vi fortsetter vårt gode spill og har egentlig bra kontroll over matchen. Tvillingne har noen fine kombinasjoner der de der de spiller flikflakk-fotball seg imellom. Abdiquani briljerer på midtbanen med gode tacklinger, slepen teknikk og bra pasninger.

Det er først når Vålerenga setter innpå den tidligere Årvollspissen Dennis Reistad at det begynner å bli farlig, men han har store problemer med stopperparet vårt Torstein og Senti og greier ikke å utrette noe for motstanderen.

Vi får innkast midt på vår banehalvdel. Senti kaster et enormt langt innkast (han hadde mange bra og lange innkast i kampen) som havner hos Sari. Sari setter opp farten og parkerer Vålerenga-forsvaret før han igjen scorer. Vi går til pause med en betryggende ledelse på 3 – 0.

Etter pause er det et mye friskere og piggere Vålerenga-lag som kommer på banen. De presser oss høyere og har større tempo enn oss. Dette gir resultater og etter 8 minutter greier de endelig å få inn et mål. 3 – 1.

Vi greier imidlertid å spille oss inn i kampen igjen. Vi ruller opp et fint angrep på venstresida. Crossballen havner hos Samakab som kan sette ballen i åpent mål. 4 – 1 etter et nydelig angrep.

Vålerenga kommer igjen inn i kampen og presser oss. Fahidi får en albue i ansiktet og må forlate banen en stund med neseblod, men kommer innpå igjen når blodet har stoppet.

Vi fortsetter presset vårt og Marius 96 får inn et mål for oss før Sari setter spikeren i kista med sitt andre mål for dagen.

Sluttresultat 6 – 1 til oss.

Gutta ligger på andreplass på tabellen, noe som er veldig bra. Vi fikk god hjelp fra 3 97-gutter og 2 96-gutter som kom direkte fra uavgjortkamp mot Korsvoll. Vi står på med godt humør og jobber for hverandre. Mohammed holder mesteparten av først og hele andreomgang. Senti imponerer med lange innkast. Sari fortsetter der han slapp. Evren god i mål.

Troppen:
Evren, Torstein, Senti, Fahidi, Abdiquani, Schafici, Shaermarke, Mohammed, Sari, Samakab (97), Jørgen (97), Elias (97), Marius (96), Mats (96).

Felles avreise til Oppegårdkampen

Vi møtes på Oslo S senest kl. 15:45 under den store klokka innen i hallen.
Husk å skaffe ekstra billett fra Oslogrensen til Oppegård stasjon.

Jonas?

Resten møter til 3. div match mot VIF 3! Oppmøte er senest 18.00!

Ambar

Det er litt for få! Hvis noen har glemt å melde seg på, så send meg en melding snarest.

Torgeir
909 32 949

lørdag 22. mai 2010

Fri i morgen, søndag

Etter å ha snakket med Igor har vi blitt enige om å ta fri fra søndagsøkta pga pinse. Kos dere i solen!

Påmelding Arvika.

Husk å levere slippen om påmelding til Arvika. Vi må melde på antall spillere nå og foreløbig er vi alt for få.

Shorts, strømper + Arvika.

Ta med 100 kroner til kampen på torsdag så får dere shorts og strømper. Husk også påmeldingsskjemaet til Arvika.

GENERELLE RETNINGLINJER SOM ER STYRENDE FOR SPILLERNE I FORBINDELSE MED TRENINGER

• Møte opp 15 minutter før trening, ferdigskiftet. Gi beskjed via telefon om du kommer sent på trening.

• Uoppfordret hilse på treneren og de andre gutta på laget. Være klar når treninga starter, både mentalt og utstyrsmessig.

• Høre/følge med på treneren når han har noe å formidle. Være kjappe med å ta beskjeder.

• Respektere de andre på laget. Være hyggelig mot trenere, medspillere og foreldre.

• Backe hverandre opp hele tiden.

• Gjøre så godt man kan.

• Følge utstyrsordningene som trenerne har laget. Allikevel skal alle være med på å samle/rydde utstyr når treningen er ferdig. Alle har et felles ansvar for å ta vare på utstyret til laget. Ingen spillere forlater treningen før alt utstyr er samlet inn.

• Kommer man for sent til selve treningen må man jogge en runde rundt banen.

• Kommer man ikke på siste trening før kamp får man mindre spilletid.

• Ta med minst en vannflaske.

• Man kommer på trening for å trene, ikke bli trent.

• Behandle treningsarenaen på en skikkelig måte.

• Fast oppvarming. Kapteinen styrer.

• Vi forventer at spillerne møter på hver trening med mindre annet er avtalt med trener.

• Møt opp med godt humør.

Igor, Adrian, Steinar, Jens August, Torgeir.

tirsdag 18. mai 2010

Endelig SEIER !!!!!

Dagen før 17.mai kom den etterlengtende seieren. Det skjedde i OBOS Cup, hvor vi slo Hauketo 6-3 på Årvoll kunstgress.
Vi startet kampen med kjempespill og rundspilte Hauketo de første 25 min. og som regel startet angrepene fra vår venstre side med vår rolige og sindige venstreback Mathias og spilte oss fremover til en rekke sjanser. Den første skåringen kom etter 7 min., hvor Daniel finner Jonas som enkelt setter ballen i lengste hjørnet. I det 13.min. spiller Kyrre en herlig pasning til Knut som lobber ballen enkelt i mål. 5 min. senere snapper Knut ballen fra forsvaret og skyter den til side for keeper. I denne perioden skulle vi også hatt straffe da Knut ble klipt ned innenfor 16 meteren, men Dommer'n var ikke enig i det (forøvrig var ikke lagledelsen til Hauketo og Adrian helt enige de heller).
I det 22.min. trikser Daniel over 2 Hauketospillere (som fremdeles lurer på hvor det ble av ballen) og lobber over en utrusende keeper og skåringen ble umiddelbart lansert av Adrian som kandidat til årets mål.
Etter 4-0 så det ut som vi trodde kampen var over og lot Hauketo tar over spillet, og forsvaret vårt fikk altfor mye å gjøre. Men 5 min. før pause reduserte Hauketo, men dommer den var klar offside. Pause 4-1.

I pausen manet Adrian spillerne på at kampen ennå ikke var vunnet og at vi måtte skjerpe oss.
Det hadde gått bare 4 min., da Kyrre igjen frispiller Knut som igjen lobber over keeper og øker ledelsen til 5-1.
Igjen faller vi helt sammen og lar Hauketo ta over spillet. De reduserer til 2-5 og 3-5 før gutta innser alvoret og skjerper seg det siste kvarteret. Og Knut er på'n igjen og fastsetter sluttresultatet til 6-3 etter fremspill fra Ruben.

All honnør til gutta de 25 første minuttene for flott fotball. Vi kunne ha skåret minst 5 mål til, men vi er verken heldig/dyktig nok i avslutningene. Her trengs det mental trening!

All ære til Knut med sine 4 mål (nå ikke bare høstspiller).

Laget:
Anders
Ambar - Valon - Ibba - Mathias
Gerri - Daniel - Brani - Jonas
Kyrre - Knut

Innbyttere: Jafar, Martin, Ruben og Sarankan

Nå venter vinneren av kampen Holmen-Hauger.

Steinar

lørdag 15. mai 2010

1.runde i OBOS Cup

Søndag møter vi Hauketo i årets første Obos Cup kamp. Følgende spillere skal møte opp:
Sari
Oppmøte er senest 15.00 på årvollbanen. Forfall meldes til Adrian senest lørdag!

fredag 14. mai 2010

Ny seier til 2.laget

2. laget vant fortjent 4-1 borte mot Ullern etter 0-0 ved pause.
Selv om det ikke ble mål i 1.omg. vartet gutta opp med knallspill á la Barcelona.
Kjørte omgangen gjennom med finspill mellom 16 meterne og til tider rundspilte Ullern, men skuddene var det ikke noen klasse over - de satt alle andre steder enn på mål.
Men for en underholdende omgang - som også de 5 Årvollpublikummerne på VIP tribunen var enig i. Lagleder lovet 1,5 l Cola til hver, hvis de skårte 8 eller mer i 2.omg.

I 2.omg. skulle vi fortsette det fine spillet, men Ullern spilte som det var Cup og tok oss litt på senga. Men etter 2.min. fikk vi corner som ble headet i stolpen og havnet hos Sari som satte den rett på keeper. I det 6.min. får Sari en løpeball på høyrekant (en av mange) og skjærer inn mot midten og knaller den i mål. Igjen 2.min. senere kontret Ullern og kom alene med Evren som redet mesterlig ute ved 16 meter'n, men en Ullernspiller fikk tak i returen og satte den i mål.

De neste 10 min. ble det mye enveiskjøring mot Ullernmålet. Ullern kan takke sine gode keeper at det ikke ble større nederlag. Sari var minst 5 ganger alene med keepern (kampens beste spiller), men som reddet mesterlig flere ganger.
I det 19.min. fikk Shafi ballen på ca. 20 m og sendte skuddet helt nede ved stolperota.
Fortsatt mye kjemping av begge lag med tenderser til stygt spill av 2-3 Ullernspillere, som nesten prøvde skade våre spillere. Gutta våre ble da også litt tøffere og tok en Sandwich på den ene Ullernspillern som spilte mest grisete (han var god og rund, så han tålte det).
Etter en halvtime skjøt Shafi en hardt skudd som keeper ga retur på, men da dukket Sari opp og satte den kontant i målet. 4.min. før slutt sender Senti et flott frispark inn i feltet, som keeper bokset rett til Shafi som trillet ballet i mål.

Takk til gutta som beholdt roen når det gikk hetest for seg, da dommern (dommer og dommer?!?) ikke gjorde jobben sin. Mulig han sparte offsider og frispark til neste kamp.
Flott innsats av samtlige på laget som bidro til seier'n. Må jo nevne at Mohammed dro ut 2 Ullernspillere på kanten helt alene og at Sari minst må ha løpt 15 km i denne kampen.

Superinnbytter: Mohammed

Siden det ikke ble 8 mål, sparte lagleder 12 1,5 l Cola.
Men som takk for innsatsen lovte han 1/2 litere siden vi vant.

Også takk til RBK Bakken for all hjelp og støtte.

En hyggelig hilsen fra Ullernforeldrene fikk vi etter kampen, som takket Årvollgutta for fin fotball.

Steinar

Uavgjort mot Nesodden

Dagens bortekamp mot Nesodden endte med poengdeling 1-1. Vi starter nok en gang kampen veldig bra, og Gerri er kun centimetere fra å sette inn 1-0 helt i starten av kampen. Han kommer skliende inn på bakerste stolpe og har maks uflaks når ballen går på feil side av stolpen. Vi fortsetter å kjøre kampen, selvom Nesodden var frempå ved et par anledninger. Vi fortsetter å vise fine tendenser resten av omgangen, og er uheldige som ikke går til pause med ledelse.

I 2.omgang syns jeg vi hever oss et hakk fra 1.omgangen, og at Nesodden går opp i 1-0 ledelse er helt imot spillets gang. Gutta viser derimot at de ikke lar seg knekke av ett mål imot og vi fortsetter å spille oss frem til sjanser. En strålende Knut fikk endelig hull på byllen mot slutten av 2.omgang og pirker ballen nydelig forbi keeperen fra skrå vinkel, 1-1! Begge lag har sjanser på tampen av kampen, men da dommeren blåser av, ender det veldig ufortjent med poengdeling.

Gutta skal være stolte av innsatsen og mentaliteten de viste i dagens kamp, vi beviser at vi ikke lar oss knekke av et mål i rævva og at vi spiller helt til dommern blåser(noe han forøvrig gjorde alt for mye i dag). Det er veldig synd at en dommer som tror det 17.mai ødelegger kampen og hindrer oss fra å ta 3 poeng. Han hadde flere tvilsomme avgjørelser, og hvordan han greier å annulere Jonas sitt mål for offside var for alle helt uforståelig. Vi kan ikke gjøre noe med dommeren nå, men at han skal vinke, vifte og blåse som om det er et 17mai tog er nok en gang veldig synd! Vi hadde fortjent mye bedre i dag!
Alt i alt spiller vi nok en bra match, selvom vi i enkelte perioder blir litt ustabile og ukonsentrerte. Dommeren og ertete motspillere kan vi ikke gjøre noe med, så vi må bare lære oss å la det ligge og lukke munnen.
Litt bittert å se 3 poeng bli stjålet sånn som nå, men alle gutta kan være fornøyde med innsatsen idag, hvor jeg syns spesielt Knut leverer en god kamp, med et godt blikk, gode bevegelser og en vinnervilje det står respekt av. Daniel spilte bra sammen med Brani på midten i dag, samtidig som Kyrre var utrolig nære et par ganger å dunke den inn. Gerri og Jonas er solide som vanlig, med et lite minus med at hoppgutten må begynne å trene kondisjon istedet for spenst! Forsvarsmessig var det litt rotete og ukontrollert, men det ingenting vi ikke kan fikse på treningsfeltet! Også nevne at det er godt å se Heimen tilbake i god gammel form.

Shafici, Mohammed, Evren, Fahidi, Abdi, Mathias, Herman,
Senthalan, + 96 gutta Jonas, Mats og Marius.
Torstein (dagsformen??)

Møter direkte på Ullern senest kl.18:00.
T-banen til Åsjordet.

Forfall meldes Steinar - 95821510

Pumadressene.

Puma Norge er tomme på lageret. Det betyr desverre at dressene som de som solgte tannbørster skal få er forsinket. Jeg har fått beskjed om at de er klare i slutten av neste uke.

tirsdag 11. mai 2010

Matchball.

Matchballen som ble meldt savnet i går har kommet tilrette.

Torgeir.

Knepent tap igjen

Røa stod på motsatt banehalvdel i vårens andre Adidas Cup kamp. Vi starter kampen utrolig bra, og spiller til tider NYDELIG fotball. Midten kombinerer bra med spissene, samtidig som Kyrre er utrolig flink til å komme møtende, mens Knut har fine bevegelser bak. Innsatsen vi legger ned i 1. omgang er helt klart årsbeste av gutta. Vi er flinke til å vri spillet og kombinerer flott på få touch, det var lett å se at Røa ble lettere sjokkert over tempoet vårt. Det er ikke ufortjent at Valon stanger inn 1-0 ledelse på et frispark fra Branislav. Røa keeperen er uheldig og tar ballen utenfor seksten meteren, og med en presis Brani var det bare for Valon å styre den inn, endelig et dødball mål!
Vi fortsetter der vi slapp, og produserer et sett med sjanser. Jonas er veldig uheldig som ikke setter inn en retur etter skudd fra Gerri, som spilte en stor kamp fra sin høyrekant posisjon.

Kvaliteten på spillet vårt daler litt ut i andre omgang, og duellspillet vårt blir slappere, noe som fører til at Røa tar mer og mer over midten. De fortsetter å jage scoring, og er farlig frempå flere ganger. Vi pratet før matchen om at Røa er farlige på langskudd, så ikke uventet kom utlikningen på et langskudd. Litt merkelig mål, hvor jeg ikke helt fikk med meg hvordan den ballen greide å finne veien inn i nettet.
Røa fortsetter å presse, og det er utrolig surt å se 1-2 målet bli pirket inn rett før slutt. Vi blir for pinglete inne i boksen, og lar en Røa spiller stå å finsikte skuddet ned i hjørnet.
Vi gir oss derimot ikke, og jeg husker ikke om det var før eller etter 2-1 målet at vi muligens skulle fått en straffe av dagens dommer, etter at Kyrre blir felt av keeper innenfor 16meteren.
Minuttet før slutt har vi maks uflaks når Valon slår et frispark inn mot keeper som Ambar greier å få en fot på, men spretter i tverrliggeren og ut!

Det var utrolig mye positivt å ta med seg fra denne matchen, vi viser en klar forbedring fra Skeid matchen, og spiller nydelig fotball! Og til dere foreldre/andre dvs tilskuere som mener at vi var det dårligste 95 laget dere hadde sett......... Dere kan ikke hatt peiling på fotball når dere uttalte dere. Vi spiller en strålende match mot nok et lag som har deltat i Nike Premier Cup, og gutta viser en strålende innsats. Om dere fortsatt ikke er overbevist oppfordrerer jeg dere til å sjekke ut kalenderen hvor terminlisten vår ligger, så dere får tatt turen ned til Årvoll banen neste uke:)

1.omg. kunne vært mer spennende. Noen av de 24 tilskuerne gikk i pausen
Vi la oss på tempoet (var det noe tempo?) til Skeid og stort sett foregikk det meste på midtbanen. Men en pen skåring av Jonas etter et flott gjennomspill fra Daniel - 1-0.
Det ble mye kjemping fra begge lag, uten det helt gode spillet.
Mer er det ikke å si om første omgang. 1-0 Pause.

I pausen ble vi enige om å sette større tempo i 2.omg. og spille enkelt. Det tok ca. 30 sek. før vi la på til 2-0 ved Jonas, som hadde enkel jobb å sette ballen i mål etter at 97 Varun hadde fintet ut halve Skeid-laget. Varun fortsatte å valse rundt med Skeidspillerne og la nydelige pasninger til de andre som ikke klarte å skåre, men det skyldtes mest en meget god Skeidkeeper, som må ha årsklassens lengste utkast.
I det 6.min. la Martin en god corner som Fahidi satte kontant i mål- 3-0. 2.min. senere får Sharmaerke ballen på ca. 20 meter og lobber elegant over keeper - 4-0.
I det 10.min reduserte Skeid etter kjapt raid på venstrekanten - Evren var etter ballen, men den trillet til en annen Skeidspiller som enkelt satte den i mål. Etter dette kom Skeid på flere farlige kontringer, men enten stoppet av Ibba eller Evren som vanlig stod godt i mål.

Det siste målet var en gavepakke av dommer'n - Shafi ble spilt fri og spiller videre til
Kaptein Abdi som lobber ballen i mål - 5-1, men begge spillerne var offside i tillegg ble det skåret på overtid av overtiden (84 min).

Godt å ha Ibba tilbake etter skade, selv om han måtte gå av banen med krampe på slutten.
Ellers takk til alle gutta for en morsom 2.omg. med bl.a. 2 korrekt annulerte mål for offside.

Ryktene har gått at 97 Varun ikke har kommet videre på SUP/kretslag!
Vil ikke kretsen ha talentfulle spillere?
Til sportslig leder i Årvoll: Skriv langtidskontrakt med denne spilleren snarest!!!!

Melding til Adrian:
Jonas skårte 2 mål - du må ut med en stor Kebab!

Til Skeidkeeper: prøv deg i friidrett (spyd/diskos) - kanskje en ny Andreas Thorkildsen?!?

Flg. spilte for Årvoll 2 :
Sharmaerke, Shafici, Evren, Abdiqani, Daniel, Senthalan,
Martin, Jonas, Mathias, Ibba, Fahidi + 96 Mats og 96 Marius
og 97 Varun.

Har lag mangler lagleder.
Noen som ønsker å være lagleder for dette gode laget?

Steinar

søndag 2. mai 2010

Tap i lokaloppgjøret, 1-2

Dagens match mot Skeid starter på verst tenkelige måte etter at Skeid får satt inn 1-0 på et langskudd etter kun 2 minutter. En skikkelig kald dusj for gutta, men derifra og ut bestemmer vi oss for å kjempe oss inn i kampen igjen. Utlikningen er et faktum etter ca 20 minutters spill, hvor Branislav spiller igjennom Gerri som pirker inn 1-1 målet. Resten av omgangen vipper mye frem og tilbake, og en dommer som var like dårlig begge veier, gjorde feil som kunne gitt utslag i begge ender. 1 omg mot Skeid i dag var strålende, og vi beviser for oss selv og alle andre at vi er et lag som kan måle seg med hvem som helst hvis vi bare gidder. Vi trår til i alle dueller, beveger beina hurtig og Kyrre er flink til å vinne utsparkene fra Anders.

I 2 omg forsetter vi der vi slapp, men det vil seg bare ikke. Vi er ved flere anledninger nære, men noen ganger vil det seg bare ikke. 15 min før slutt misser vi litt i markeringene og en umarkert venstreving får prikket inn 2-1.
Vi fortsetter å spille bra og presse, men det ville seg bare ikke idag. Med litt flaks idag, og en dommer som hadde mer kontroll, kunne vi fort fått med oss poeng.

Alltid surt å tape fotballkamper, men vi er alle enige om at vi må ta med oss det positive ut ifra matchen. Vi hever oss fra hver eneste kamp, og selvom vi er i litt motgang nå, skal det ikke mye til før vi er tilbake til der vi vil være. Vi beviste i dag at gutta fra Årvoll ikke skal tas lett på, og at selv under motgang, er moralen fortsatt på topp. Også godt å se Torstein tilbake i midtforsvaret, som en liten Cannavaro løper han rundt der, og trår til for laget. Branislav spiller også bra i de minuttene han holder ut på banen, godt blikk og ikke minst en fighter innstilling han må ha fått fra sin far. Neste mål for han må vel være å få opp kondisjonen så han kan holde ut i 2x40.
Alle gutta kan være stolte av seg selv idag. Vi legger igjen en skikkelig innsats og selvom resultatet ikke er slik vi ønsket, gjør vi en veldig god figur og viser Skeid at det alltid er tenning når det kommer til lokaloppgjør.
Vi takker Skeid for en flott match, så ses vi for revansje på Nordre Aasen til høsten!